HITNO MOLIM VAS!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
didiii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 16, 2010 2:10 pm

HITNO MOLIM VAS!!!

Post od didiii »

Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .
didiii
Novi član
Novi član

Re: HITNO MOLIM VAS!!!

Post od didiii »

didiii napisao:Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .
desilo joj se ponekad da da ima smedji iscjedak .
didiii
Novi član
Novi član

Re: HITNO MOLIM VAS!!!

Post od didiii »

didiii napisao:
didiii napisao:Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .
desilo joj se ponekad da da ima smedji iscjedak .
i morala je da radi konizaciju zbog cina II
Odgovori