HITNO MOLIM VAS!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
HITNO MOLIM VAS!!!
Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .
Re: HITNO MOLIM VAS!!!
desilo joj se ponekad da da ima smedji iscjedak .didiii napisao:Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .
Re: HITNO MOLIM VAS!!!
i morala je da radi konizaciju zbog cina IIdidiii napisao:desilo joj se ponekad da da ima smedji iscjedak .didiii napisao:Moja mama je radila konizaciju prije 6 mjeseci mozda malo manje,danas je trebala da radi papa test al je krvuckala malo al je bila cini mi se cista krva kao dvije kapi ,i doktor nije mogao da joj uradi papa test mora ga uraditi iduci mjesec ,jel opasno sto joj ima taj iscjedak .