Molim za savet.

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vitja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 16, 2011 8:03 pm

Molim za savet.

Post od Vitja »

Poštovani, obraćam Vam se iz sledećeg razloga: naime, već više od osam meseci osećam se kao pokisla mačka, temperatura mi podrugljivo šeta od 35,5 do 37, 8 stepena, uz osećaj gušenja u grlu i težinu u grudima, dok mi je levo rame izuzetno bolno, a grudi da i ne spominjem. Lekari su mi do sada preporučili fizikalnu terapiju od koje sam još umornija i iscrpljenija, te sam sa istom prestala jer ni posle više od tri meseca nije dala rezultate. Stanje umora i gušenje sve su gori, a meni je prema rečima moje doktorice-DORBO. Da ne spominjem da sam u tom periodu smršala oko 20 kg, bez dijete, a ja baš volim da jedem. Nakon duuuuuuuuuuugog dosađivanja lekarima, dosla sam do uputa za kardiologa i sada čekam da me prime u Kamenici na preglede. Poučena dosadašnjim iskustvom, načekaću se. Generalno, srećna sam, bez ali. Psihički sam lucidna i nemam ispada. Jedino što me muči je strah da ću se ugušiti do Kamenice i to je to. EKG koji mi je rađen bar 25 puta uvek je bio odličan, citiram, iako ponekad osetim da će mi srce iskočiti i pozdraviti me. MOLIM VAS, DA LI BILO KO IMA BILO KAKVU, REALNU IDEJU O TOME ŠTA MI JE?
UNAPRED ZAHVALNA, Jasmina.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Molim za savet.

Post od drbgd »

proverite hormone stitaste zlezde, ako su i oni, i kardioloski pregled u redu, idite kod psihijatra
Odgovori