Da li sam trudnaa. ? :O

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
KULI
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 03, 2011 11:01 pm

Da li sam trudnaa. ? :O

Post od KULI »

Imam problem i molim vas da pomognete spavala sam sa deckom vise puta ,2 puta smo bez kondoma a ostalo sve sa kondomom i to pre nego ssto svrsi izvadi penis , to su mi prvi spolni odnosi i poslednja menstruacija mi se pomerila traje mi obicno 28 dana a sad 30 dana a sad mi kasni vec 6 dana a pri tom nisam imala sexualne odnose skoro 2 meseca. :( :cry:
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Da li sam trudnaa. ? :O

Post od Empress »

Koliko je meni lekar rekao, normalno je sve do 35 dana. Ne sekiraj se, sacekaj jos malo, a vec sedmog-osmog dana ujutru mozes da uradis kucni test za trudnocu, koliko ja znam, ako si toliko zabrinuta.
veselistrelac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 6:27 pm

Post od veselistrelac »

Imam problem, pre mesec dana sam bila s deckom, pre toga nisam imala odnose, to mi je bilo prvi put, nekoliko veceri smo imali odnose, ja sam posle toga dobila, ali imam neki cudan osecaj, plasim se da nisam trudna, jer sam posle odnosa, dva-tri dana imala blago krvarenje pri odlasku u wc i bolove u krstima, stomacni misici su me boleli...kako da budem sigurna da nisam trudna?
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Empress »

Ne manifestuje ti se tako trudnoca, narocito ne odmah posle seksa.
To je, [kako reci a ne biti prost] od "nerazradjenosti", jer ipak, kao sto kazes, ti je bio prvi put.
Krvarenje je od pucanja himena, a ostalo, pretpostavljam, jer ti telo nije naviklo na seks.
Ne sekiraj se.
veselistrelac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 6:27 pm

Post od veselistrelac »

Hvala...neiskustvo me plasi, zato postavljam takva pitanja :)
Odgovori