Postovani, imam problem, imam eserihiju, pila sam palitreks, pa nofocin i danas cu da uzmem Monurol... pojavile su mi se i gljivice, koristila sam kanesten, smanjile su se neprijatnosti, medjutim kada sam otisla kod ginekologa rekla mi je da ima jos gljivica i dala polygynax od kog imam neprijatnosti, jako peckanje kako vagine tako i koze kao da me izjeda, tek sam drugu vaginaletu stavila... ne znam sta da radim... od kanestena je bilo super samo sto ih je bilo jos
Unapred hvala!
Eserihija i gljivice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Eserihija i gljivice
Prekinite sa Polygynaxom pošto imate reakciju na njega....Anastasija985 napisao:Postovani, imam problem, imam eserihiju, pila sam palitreks, pa nofocin i danas cu da uzmem Monurol... pojavile su mi se i gljivice, koristila sam kanesten, smanjile su se neprijatnosti, medjutim kada sam otisla kod ginekologa rekla mi je da ima jos gljivica i dala polygynax od kog imam neprijatnosti, jako peckanje kako vagine tako i koze kao da me izjeda, tek sam drugu vaginaletu stavila... ne znam sta da radim... od kanestena je bilo super samo sto ih je bilo jos
Unapred hvala!
Probajte Lomexin, 1 vag. večeras i ponovite jos jednu za 3 dana, Nakon toga možete da koristite Gynofilus, vag. 2 x 1, 7 dana
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 14, 2009 4:17 pm
Hvala vam! 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Nema na cemu i drugi put...Anastasija985 napisao:Hvala vam!