Eserihija i gljivice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Anastasija985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2009 4:17 pm

Eserihija i gljivice

Post od Anastasija985 »

Postovani, imam problem, imam eserihiju, pila sam palitreks, pa nofocin i danas cu da uzmem Monurol... pojavile su mi se i gljivice, koristila sam kanesten, smanjile su se neprijatnosti, medjutim kada sam otisla kod ginekologa rekla mi je da ima jos gljivica i dala polygynax od kog imam neprijatnosti, jako peckanje kako vagine tako i koze kao da me izjeda, tek sam drugu vaginaletu stavila... ne znam sta da radim... od kanestena je bilo super samo sto ih je bilo jos

Unapred hvala!
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Eserihija i gljivice

Post od Zli doktor »

Anastasija985 napisao:Postovani, imam problem, imam eserihiju, pila sam palitreks, pa nofocin i danas cu da uzmem Monurol... pojavile su mi se i gljivice, koristila sam kanesten, smanjile su se neprijatnosti, medjutim kada sam otisla kod ginekologa rekla mi je da ima jos gljivica i dala polygynax od kog imam neprijatnosti, jako peckanje kako vagine tako i koze kao da me izjeda, tek sam drugu vaginaletu stavila... ne znam sta da radim... od kanestena je bilo super samo sto ih je bilo jos

Unapred hvala!
Prekinite sa Polygynaxom pošto imate reakciju na njega....
Probajte Lomexin, 1 vag. večeras i ponovite jos jednu za 3 dana, Nakon toga možete da koristite Gynofilus, vag. 2 x 1, 7 dana
Pozdrav
Anastasija985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 14, 2009 4:17 pm

Re: Eserihija i gljivice

Post od Anastasija985 »

Hvala vam! :)
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm