1.Gruba ekstruzija l5-s1 IV diskadorzolateralno levo, sa signifikantnom kompresiojom i deformacijom levog s11 radiksa-vodeći IV nivo i simptomatsko oštećenje.
2. Široka posteriorna protuzija l4-5 IV diska sa kompromitacaijomo duralne vreće umerenim suženjem spinalnog kanala.
3. Fokalna dorzomedijana protruzija l3-4 IV diska sa kompromitacijom duralne vreće i umerenim suženjem spinalnog kanala.
4. Primarno suženje koštanog kanala u l2-l5 segmentu.
Ovo mi je rezultat sa MR-e, lekari mi savetuju operaciju? Ima li sanse da se to resi terapijom?
Hvala unapred
Diskus hernija
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Diskus hernija
Ako LEKARI savetuju operaciju, mislim da bi stvarno trebao razmisliti o tome, a ne čekati na neki savet ovde. Opasno je lečiti sam sebe preko interneta. Ne završavaju oni fakultete bzvz 5 godina + specijalizacije. Druga stvar je ako im ne veruješ... neko nazove Milana Tarota pa se leči 
Koliko ti je godina? Da li ti je ograničena pokretljivost? Da li ti je Lazarevićev znak pozitivan? Ima li trnjenja ili bolova duž zadnje strane natkolenice?

Koliko ti je godina? Da li ti je ograničena pokretljivost? Da li ti je Lazarevićev znak pozitivan? Ima li trnjenja ili bolova duž zadnje strane natkolenice?