Ja se izvinjavam ako već ima ova tema ali mislim da cu ovako najpre doc do odgovora koji me zanimaju..
Dakle,ja sam sad u 32.nedelji trudnoce i pocinju mi se javljati jaki bolovi u kicmi pa krecu prema stomaku..ovo mi je druga trudnoca ali u prvoj nisam imala ni laznih trudova ni bilo kakvih bolova ni komplikacija sve do samog poroda..pa me zanima da li su to lazni trudovi ili..
ps.doktorica mi je na godisnjem a ova druga sto je menja je rospija i strah me otic kod nje na pregled jer je uzasno gruba i drska pa se zato obracam vama..
Da li su to lažni trudovi?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 11, 2011 2:17 pm
Da li su to lažni trudovi?
Ljubav je emocija, ali i motiv..
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Da li su to lažni trudovi?
Elem, ako niste sigurni sta je u pitanju, onda lepo popijete jedan bensedin od 2 mg (ili 5 mg ako ste gabaritniji ili ste vec koristili benzodiazepine) pa ako se smiri onda su to tzv. Brakston - Hiksove ili lažne kontrakcije. A ako ne prestanu onda su kontrakcije i moracete kod rospije da vam pogleda i grlić...DraganaDavor napisao:Ja se izvinjavam ako već ima ova tema ali mislim da cu ovako najpre doc do odgovora koji me zanimaju..
Dakle,ja sam sad u 32.nedelji trudnoce i pocinju mi se javljati jaki bolovi u kicmi pa krecu prema stomaku..ovo mi je druga trudnoca ali u prvoj nisam imala ni laznih trudova ni bilo kakvih bolova ni komplikacija sve do samog poroda..pa me zanima da li su to lazni trudovi ili..
ps.doktorica mi je na godisnjem a ova druga sto je menja je rospija i strah me otic kod nje na pregled jer je uzasno gruba i drska pa se zato obracam vama..