bolovi u dojkama

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
daria1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 17, 2011 10:51 am

Re: bolovi u dojkama

Post od daria1 »

razumem Vas strah, ali cemu toliko navaljivanje na mamografiju....ni ona nije bezazlena...zraci....mozda nije losa ideja da uradite ultrazvuk dojki, odete malo do endokrinologa, da se malo vide ti hormoni....
daria1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 17, 2011 10:51 am

Post od daria1 »

bol u grudnom kosu moze da potice od razlicitih organa koji se tu nalaze....srce, pluca, na prim....jak nadrazajni kasalj moze da provocira bol u dusniku, onda jednjak moze da zari ako covek ima problema sa zelucem,onda tu su kosti, misici...a moze usled psihickog opterecenja takodje da se oseca teret u grudima, iako zapravo organske bolesti tu nema....znaci, javite se doktorima da rasprave sta to ustvari vas boli....pozz
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Post od melita keller »

Moram postaviti pitanje posto sam se dosta uplasila pa dok ne dodjem na red sa zakazanim terminom kod svoje dr da mi neko makar kaze sta bi to moglo biti.Pre tri dana pri obavljanju svakodnevne aktivnosti nalegla sam na desnu dojku svojm teyinom i pri tom sam osetila toliko snazan bol da su mi zasuzile oci bol je presao u uzasno peckanje slicno kao kada vam pukne zulj.Bol se od tada svaki put vraca kada slucajno i minimalno pritisnem to mesto .Tacno mogu da ga lokalizujem oko dva cm iznad oreole.Redovno se pregledavam na cvorice i nikad nista nisam napipala pa cak ni sad nista ne osecam u tom delu sem uzasnog bola.Imam 31 god redovne cikluse redovne kontrole kod dr.Sta bi to moglo biti p.s ne zelia sama donositi zakljucke ali u mojoj porodici je u zadnje ti generacije bio zastupljen problem sa cistama sto na jajnicima, sto na grudima, majka je imala samo na jajnicima , bakai tetka i na grudima, a ja sam do porodjaja pre tri godine imala policisticne jajnike?????
Odgovori