stalna temperatura

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
vanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2004 10:42 pm

stalna temperatura

Post od vanja »

Na poslednjem gin.pregledu nađena je cista na levom jajniku i manja količina slobodne tečnosti u Daglasu pa je dr. preporučio Collor doppler. Isto sam uradila i rečeno mi je da je da je cista najverovatnije od neke ranije upale a o slobodnoj tečnosti nije mi rečeno ništa. To je bilo u julu mesecu.Međutim, u zadnjih mesec dana imam svakodnevnu temperaturu od 37.3 do 37.6. Uradila sam laboratorijske analize i rezultati krvi su odlični odn.nema nikakve upale ni bakterija u organizmu :Er.4,6, Le.6,2, Hgb.14,8 i sedimentacija 5. U urinu ima masa amorfnog urata i reakcija je 6.Molim vas objasnite mi šta je u stvari ta tečnost i da li ova temperatura može biti povezana s tim. Molim Vas i da mi odgovorite šta znači na Collor Doppler-u Ri. Moj Ri je 0,69. Hvala, pozdrav od Vanje
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Laboratorijske analize i Ri je uredan, sto se tice slobodne tecnosti, ona je nadjena u julu, a to ne znaci da je ima i sada, te je vazna kontrola ultrazvukom. Inace povisena telesna temperatura nije mozda uzrokovana ginekoloskim problemima,postoje i infektivna obolenja, kao mononukleoza, ili neki virus i sl., a osim toga ipak preporucujem i kontrolu urinolulture. Prim. Dr Lj.Presetnik
Odgovori