Postovanje doktore!Molio bih vas jedan savjet i preporuku od vas kako i sta preduzeti u ovom mom slucaju!
Ja sam micic mladjen iz Bijeljine -Republika Srpska!
-Operisan sam od tumora kicmene mozdine od c1-c7 ,1997 godine prvi put a drugi put 1998 godine!prvi put je bila proba da se vidi da li mogu operisati!tumor je beningni bio!posle druge operacije javio se spazum i nepokretnost nogu i ruku ,ruku djelimicno sve do 2004 kada su i ruke pale skroz!
prije i posle operacije uvijek sam imao bolove u grudnom kosu ,kao neki opasac da me priteze pa popusti pa nekad nestane skroz!to mi je oduvek najveci problem i ne znam kako to smiriti sa kojim tabletama!imam bolove i trnjenje u sakama ali to je i nekako izdrzivo najvise me muci bol oko grudnog kosa koji opasuje preko srca i preko 4 prsljena i uvek seta malo nize malo vise tako ja osecam!tablete koje ja koristim su lioresal 25 miligrama,tetrazepam 50 mg,lorazepan 2,5 miligrama i tablete protiv bolova i protiv upale kao pentraxsil!mokrenje ne osecam vec znam otprilike kada mi naleti kao jeza i onda je to znak da cu mokriti ili imati stolicu koristim pelene!
operisan sam u bg u klinickom centru kod profesora rakica !
molio bih vas da me posavetujete za daljnju terapiju i da li imate vi neke tablete za ovaj slucaj kao ja!
1960 sam godiste i sto se tice hrane imam apetit ali sam malo tezak tesko mi je da skinem kile,tezak sam oko 100-105 kilograma!
zadnje snimanje sam izvrsio prije 2 godine na magnetnoj rezonanci i pokazano je da imam veoma mali rast tumora
sto nije opasno za 13 godina i profesor mi je rekao da za taj period su veoma dobro uradili operaciju!
s postovanjem Micic Mladjen
Molim vas da mi pomognete sa vasim odgovorom
mail [email protected]
Unapred Zahvalan
Micic Mladjen-tumor kicmene mozdine
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 01, 2011 9:57 am