sos!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
sos!
Ovako... Skoro vise od godinu i po sam u vezi. Vrlo volim svog decka. Imam 23 i da, ja sam cekala pravog. Medjutim, imamo manjih problema prilikom odnosa. Zapravo, moj himen je bio malo "jaci", tj.uzasno me je bolelo dok smo pokusavali. Posto je moj dragi pun razumevanja, nikada nije insistirao i nikada me nije prisiljavao da idemo do kraja. Meni je i takav seksualan odnos bio vrlo prijatan (dakle, bez potpunog prodiranja), vrlo smo ekperimentisali(u skladu sa mogucnostima
) dozivljavala sam orgazme i sve je bilo okej. Ipak, u jednom trenutku je to pocelo da me frustira, pocela sam lose da se osecam i da tripujem razne stvari. Na kraju, mozda pre mesecak dana isli smo do kraja. I bilo mi je lepo, ali opet bolno.I svaki naredni put je booolan, toliko da ja vise i nemam zelju za tim. Prosto, ne uzivam! Ne mogu da se opustim, motaju mi se razne misli, umesto da se prepustim.To me uzasno deprimira, izludjuje, jer sad tripujem raaazne stvari, od toga da sam frigidna, sta sve ne... Moram da napomenem da sam imala neku vrstu traume u detinjstvu vezanu za odnose,i da sam staaalno pod stresom(prosto takva sam osoba). Ima li mi pomoci??? Hvala unapred.

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: sos!
samo st ejedna mlada uplasena zena!
bez brige, puno strpljenja i uzivajte u svemu!
edukujte se o svemu sto vas zanima kako bi znali da prepoznate sve simptome i sve sto vam se desava u organizmu pre i tokom seksa i to je cela filozofija
bez brige, puno strpljenja i uzivajte u svemu!
edukujte se o svemu sto vas zanima kako bi znali da prepoznate sve simptome i sve sto vam se desava u organizmu pre i tokom seksa i to je cela filozofija

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.