Nevinost

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Hamza123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 7:24 pm

Nevinost

Post od Hamza123 »

Zdravo ja sam pre nekoliko saznao da je moja devojka stavljala cetkicu za zube u vaginu ali pri tome nije bilo krvi a ni bola a prvi put joj je dali mi mozete reci dali je ona jos uvek nevina sto pre hvala!..
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Nevinost

Post od Empress »

Zasto ti je bitno je li nevina ako nije imala seksualne odnose?
Ne znam zasto bi neko stavljao u sebe cetkicu za zube, ali pretpostavljam da zavisi od toga koliko je duboko gurnuta.
Gubljenje nevinosti ne mora da podrazumeva krv, ali iskreno sumnjam da je ostetila himen, posto bi to bar malo morala da oseti.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Nevina je jer nije spavala sa nekim drugim , a dal je himen ceo ili ne, to je potpuno ne vazno. A da ga je cetkica za zube (gde nadje cetkicu za zube????) ostetila pitanje je, jer je sam himen dosta elastican, a i da tako kazem "rupicast" (mora svakog meseca da "istrpi" menstruaciju).
Hamza123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 7:24 pm

Post od Hamza123 »

Jaoj hvala vam puno ma bila je mala 11 godina nije znala nista :) Znaci nevina je? :D
To joj je prvi put bilo je lepo a nigde bolova :) Ahh hvala bogu zamalo sam raskinuo zbog toga
U mojoj porodici ako je devojka nevina znaci da je cedna da nije ku*** i ostalo
Odgovori