Moj otac je oboleo od plazmocitoma (malignog tumora), koji mu se pojavio na kicmi. Tumor je lokalizovan samo tu. Operisan je na Banjici, a trenutno dobija hemoterapiju.
U medjuvremenu smo culi za preparat Todoxin koji priprema dr Todor Jovanovic i koji on preporucuje kod lecenja kancerogenih oboljenja, kao i tokom hemoterapije i zracenja.
Interesuje me misljenje strucnjaka o paralelnom koriscenju hemoterapije i ovog preparata. Da li ima nekih nus pojava? Ne bih da uzimam preparat tek tako, na svoju ruku.
Takodje, molio bih sve sa slicnim iskustvima da ista podele sa mnom.
Hvala!
Upotreba Todoxina 2 tokom hemoterapije
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Upotreba Todoxina 2 tokom hemoterapije
pitajte tog doktora koji pravi todoxin sta on kaze kako da se koristi,ako je doktor znace,a pitajte i onkologa,sto da ne,ako je doktor i on ce vam reci o tome sta i kako da koristite...
sve najbolje vam zelim...
sve najbolje vam zelim...

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 10, 2010 6:34 pm
Todoxin dva je obican preparat za podizanje imuniteta..sastoji se od meda,maslacka,aloje i jos nekih travki, kojih sada ne mogu da se setim. Vasem ocu nece nauditi, jer ne sadrzi nikakve stetne sastojke,a eventualno, mozda moze da mu poboljsa imunitet. Todoxin nije cudo, kako pise u knjizi T.Jovanovica...nemojte se mnogo uzdati u preparate koji se kupuju u apotekama, skoro nista ili vrlo malo mogu da pomognu kada je ova opaka bolest u pitanju. Mama je pila i jela i kasu i kapsule i neki aplikator..nije bilo nikakvog efekta.Nazalost.
Zdravo svima.
Zanima me da li je neko koristio preparate DR Todora u borbi protiv carcinoma i kakva su iskustva ukoliko se koristi kao samostalna terapija?
Moj otac trenutno ima karcinom na kostima i nadbubreznoj zlezdi.
Posto u Nisu nema ht vec zadnjih 6 meseci svako se snalazi kako stigne.
Poceli smo da uzimamo ove preparate ali jos uvek nema nekih velikih promena.
Ako neko ima bilo kakvih informacija bila bih vam zahvalna
.
Zanima me da li je neko koristio preparate DR Todora u borbi protiv carcinoma i kakva su iskustva ukoliko se koristi kao samostalna terapija?
Moj otac trenutno ima karcinom na kostima i nadbubreznoj zlezdi.
Posto u Nisu nema ht vec zadnjih 6 meseci svako se snalazi kako stigne.
Poceli smo da uzimamo ove preparate ali jos uvek nema nekih velikih promena.
Ako neko ima bilo kakvih informacija bila bih vam zahvalna