Verovatno patohistoloski nalaz, bez njega ne mogu nista da odluce. A i bolje da se prvo oporavi od operacije.Mirkosbc napisao:
danas sam saznao da konzilijum tek u cetvrtak zaseda ne znam sto ti ljudi toliko cekaju...
Molio bih za pomoc, MNOGO JE HITNO!!!
Re: Molio bih za pomoc, MNOGO JE HITNO!!!
Stepenica napisao:Verovatno patohistoloski nalaz, bez njega ne mogu nista da odluce. A i bolje da se prvo oporavi od operacije.Mirkosbc napisao:
danas sam saznao da konzilijum tek u cetvrtak zaseda ne znam sto ti ljudi toliko cekaju...
Jeste, ali sada je kuci i nista od konzilijuma nece biti !! Ljudi pomozite mi oko zutice? mama je zuta i noge i ruke i lice!!! samo kako to pobediti!?!
prima infuziju sa nekim K-vitaminom jer kazu da je za otpusenje zucnih kanala koji su zacepljeni da bi se tako postiglo nesto... ali jos uvek nista! sada i slabo jede zbog infuzije....
Strašno mi teško kad na ovako nešto naidjem..ali da vam kažem da ljudi sa obolelom jetrom i jesu žuti tu dolazi do totalnog razdora u unutrašnjim organima....Nemojte ništa na svoju ruku,ja sam čekala patohistološki nalaz 6 nedelja.

dobio sam patohistološki nalaz, ali sta sad doktori su digli ruke i nema konzilijuma moramo nesto na svoju ruku samo sta?? ne mogu samo sedeti skrstenih ruku i pricati mami da ce biti bolje !Stejsi napisao:Strašno mi teško kad na ovako nešto naidjem..ali da vam kažem da ljudi sa obolelom jetrom i jesu žuti tu dolazi do totalnog razdora u unutrašnjim organima....Nemojte ništa na svoju ruku,ja sam čekala patohistološki nalaz 6 nedelja.

Mirko, daj mami surutku. Jetra je organ koji se regeneise, ali surutka ce pomoci. Daj joj i noni sirup.
Dovoljno je da si pored nje. Dajte joj malo veselja i komedije, i to moze da bude dobra terapija.
Pozz, S
Dovoljno je da si pored nje. Dajte joj malo veselja i komedije, i to moze da bude dobra terapija.
Pozz, S
Jeste Mirko probajte to...i pozitivne energije koliko možete,osmeh vaš..njoj trebaju vaša srećna lica i podržka sad.sandrao napisao:Mirko, daj mami surutku. Jetra je organ koji se regeneise, ali surutka ce pomoci. Daj joj i noni sirup.
Pozz, S
ljudi mama gubi svest, slabo kapira i gubi joj se pogled, ne znam zbog cega?? doktor joj je prepisao lek za smirenje(Lorazepam)popila je pola tablete samo i lepo je bas spavala , bas je delovao lek na nju i vec 2 dana je proslo kao da jos uvek deluje, da li je to moguce,skroz je malaksala !! da li neko moze da mi da neki savet??!
Evo Vam savet:
Svemu dodje kraj,najbolje se pomirite sa cinjenicama.Ne moze niko da vam da savet kako da joj pomognete.Pomozite sebi,pomozite joj da ne gleda sve vas izgubljene.
Svemu dodje kraj,najbolje se pomirite sa cinjenicama.Ne moze niko da vam da savet kako da joj pomognete.Pomozite sebi,pomozite joj da ne gleda sve vas izgubljene.