Ubrzo se povukao i kad sam dosla kuci i regulisala ishranu nemam vise nikakvih problema. Medjutim, ubrzo po dolasku sa mora, kada sam izvadila rezultate zbog virusa koji sam tamo zakacila, ustanovljeno mi je jako nisko gvozdje
Hemoroidi
Hemoroidi
Na moru su mi prvi put proradili hemoroidi zbog lose ishrane. Napinjala sam se da izbacim tvrdu stolicu iz sebe i onda sam primetila par tackica krvi na toalet papiru. Osetila sam dole neki cvoric, i on me je boleo i peckao  neka 4 dana. 
Ubrzo se povukao i kad sam dosla kuci i regulisala ishranu nemam vise nikakvih problema. Medjutim, ubrzo po dolasku sa mora, kada sam izvadila rezultate zbog virusa koji sam tamo zakacila, ustanovljeno mi je jako nisko gvozdje
 a svi ostali rezultati i vezano za krv su bili normalni. Moje pitanje je, da li je nisko gvozdje moguca posledica hemoroida, s obzirom da nisam mnogo krvarila, vec svega nekoliko sitnih kapljica? Inace, imam  23 godine

Re: Hemoroidi
Lepo si rekla da si se lose hranila i da ti je neki virus protutnjao kroz telo.tarantula napisao:Na moru su mi prvi put proradili hemoroidi zbog lose ishrane. Napinjala sam se da izbacim tvrdu stolicu iz sebe i onda sam primetila par tackica krvi na toalet papiru. Osetila sam dole neki cvoric, i on me je boleo i peckao neka 4 dana.
Ubrzo se povukao i kad sam dosla kuci i regulisala ishranu nemam vise nikakvih problema. Medjutim, ubrzo po dolasku sa mora, kada sam izvadila rezultate zbog virusa koji sam tamo zakacila, ustanovljeno mi je jako nisko gvozdjea svi ostali rezultati i vezano za krv su bili normalni. Moje pitanje je, da li je nisko gvozdje moguca posledica hemoroida, s obzirom da nisam mnogo krvarila, vec svega nekoliko sitnih kapljica? Inace, imam 23 godine
Pojacaj ishranu sa gvozdjem. Pa za tri nedelje ponovo uradi gvozdje.
- 
				frozen__sun
 - Stalni  član

- Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 4:34 pm

Re: Hemoroidi
Ma kakvi nemoj se brinuti zbog toga.Nije to tako krvarilo.MOras u hranu unjeti dosta zelenog povrća spanać,mladi luk,obični luk,cveklu.a od voća grožđe,borovnice.kupine ili tamno bobičasto voće.Mislim i da crno vino je super,čaša dnevno.
Gubitkom par ml krvi nećeš pokvariti krvnu sliku.samo koriguj ishranu jedno mjesec dana i uradi ponovo željrzo u krvi.

Gubitkom par ml krvi nećeš pokvariti krvnu sliku.samo koriguj ishranu jedno mjesec dana i uradi ponovo željrzo u krvi.