Pozdrav svima,
Dosta sam citao po forumu i sve sam vise zbunjeniji.
Poslednjih 5-6 meseci imam ogromne probleme sa gasovima. Ranije nisam imao tih problema. Pocelo je iznenada i postepeno postajalo sve gore.
Tokom celog dana imam jako velike kolicine gasova u crevima, pola sata ili sat nakon jela dolazi do pojacanog podrigivanja. Ono sto mi je najveci problem
jeste velika kolicina gasova. Tokom prolaska kroz crevo cuju se zvukovi kao rastezanja creva i krcanja. Stolicu imam jednom dnevno, najcesce ujutro.
Moj posao je vezan za rad na racunaru, tako da moram da sedim tokom celog dana. Dosta je neprijatno kada moram 6-7 puta dnevno da idem do wc-a ne bih li ispraznio creva od gasova.
Koje analize da uradim? Da li neko zna sta je moguc problem?
Problem sa gasovima
Re: Problem sa gasovima
Nisam strucnjak ali imam slican problem kao ti. Dao sam stolicu na analizu i nasli su mi kandidu. Sada je lecim lekovima i propisanim rezimom ishrane i imam manje gasova.
jesu li ti ustanovili kandidu u STOLICI ili na neki drugi nacin?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DA,moguce da je Candida.Ona daje te ogromne gasove,pogotovo posle testa od belog brasna koje nadima,jer u njemu ima kvasca,a Candida je kvasnica.Pivo zna da pravi problem,pa slatko,mlecni proizvodi.Ona daje i ta krkljanja u crevima.
Kako se hranite? Kojim namirnicama? Pijete li pivo?
Kako se hranite? Kojim namirnicama? Pijete li pivo?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 4:34 pm
Isti slučaj kao i kod mene trenutno.Samo što ja nemam candidu ali imam hiatus herniu na želucu.Pokušaj srediti ishranu i pij nešto za sindrom iritabilnog crijeva.Ako možeš uradi kolonoskopiju zbog sebe.Ja sam uradio prije pola godine srećom nije bilo ništa sem unutrašnjih hemoroida koji me evo zezaju par dana.