pitanje za doktora
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 24, 2011 6:57 pm
pitanje za doktora
imam problem sa sekretom,pojacan je,zelenkaste boje,sirkast.doktor mi da vaginalete i prodje,al 2do 3 meseca se ponove pojavi,svaki put sve ispocetka.sta da radim da mi se nevraca,da to vec jednom izleci se.papa je druga grupa,sekret treca.izludjuje me sve ovo vise.molim vas pomagajte.unapred hvla.pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Re: pitanje za doktora
Imas li bakterije u brisu?
-
- Novi član
imam.ima i upala
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Probaj ovaj recept: u pola litre belog vina kuvati 7 gavica beloga luka(prethodno ociscenih i cenovi se preseku popola), u pokrivenoj posudi dok ne zavri zatim jos 20tak minuta na laganoj vatri. Ne otklapati. Kad se ohladi procediti i piti svako jutro 3 kasike tog a moze i 3 na dan. Ne moze odmoci a citala sam da pomaze imam isto problem s bakterijama.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Pitanje za doktora?zovem se bakterija napisao:Probaj ovaj recept: u pola litre belog vina kuvati 7 gavica beloga luka(prethodno ociscenih i cenovi se preseku popola), u pokrivenoj posudi dok ne zavri zatim jos 20tak minuta na laganoj vatri. Ne otklapati. Kad se ohladi procediti i piti svako jutro 3 kasike tog a moze i 3 na dan. Ne moze odmoci a citala sam da pomaze imam isto problem s bakterijama.

-
- Aktivan član
Uradite bakteriološki bris i urinokulturu, a ne grupu sekreta, da bi tačno indentifikovali uzročnika koji vam "zagorcava zivot"...Natasa.Tomic napisao:imam.ima i upala

pa se javite da vidimo kako možemo da Vam pomognemo...

-
- Novi član
urinokulturu sam radila i uredna je.
-
- Aktivan član
Onda baktrerioloski bris sa antibiogramom... odmah... sadNatasa.Tomic napisao:urinokulturu sam radila i uredna je.