KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI
Da li neko zna sta muskarac treba da uradi u priv.laboratoriji ako ima neprijatan miris konstantno... To je prouzrokovano nekom bakterijom, verovatno opet Streptokoka, pa me zanima da li osim urinokulture i uretralnog brisa treba jos nesto...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI
Može i spermokultura... Just in case...misutka napisao:Da li neko zna sta muskarac treba da uradi u priv.laboratoriji ako ima neprijatan miris konstantno... To je prouzrokovano nekom bakterijom, verovatno opet Streptokoka, pa me zanima da li osim urinokulture i uretralnog brisa treba jos nesto...

Zli doktore, uretralni bris streptocooccus agalactiae gr.b mali porast, enterococcus agalactiae spp. mali porast... Spermokultura streptococcus agalactiae gr.b mali porast... Kod mene vag.bris streptococcus ag. gr.b znatan porast, cerv.bris streptococcus ag.gr. b umeren porast... u oba mikoloska nije izolovana kandida... Kakvi su ovo uljezi doktore 

Zli doktore, samo jos ovo pitanje... Do pre dve godine nisam imala nikakve gin. probleme. Kad sam prvi put uradila briseve bile su ureaplazma i mikoplazma... Posto odnose nisam imala,zanima me KAKO sam ih uopste dobila... Primetila sam da moja gazdarica cesto ide kod doktora, pa da li je moguce da sam to dobila preko kupatila, npr vc solje ili zajednickim pranjem vesa... Izvinite sto sam dosadna...