KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
misutka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 10:13 pm

KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI

Post od misutka »

Da li neko zna sta muskarac treba da uradi u priv.laboratoriji ako ima neprijatan miris konstantno... To je prouzrokovano nekom bakterijom, verovatno opet Streptokoka, pa me zanima da li osim urinokulture i uretralnog brisa treba jos nesto...
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: KOJE ANALIZE MUSKARAC TREBA DA URADI

Post od Zli doktor »

misutka napisao:Da li neko zna sta muskarac treba da uradi u priv.laboratoriji ako ima neprijatan miris konstantno... To je prouzrokovano nekom bakterijom, verovatno opet Streptokoka, pa me zanima da li osim urinokulture i uretralnog brisa treba jos nesto...
Može i spermokultura... Just in case... :wink:
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

:) hvala..
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

Zli doktore, uretralni bris streptocooccus agalactiae gr.b mali porast, enterococcus agalactiae spp. mali porast... Spermokultura streptococcus agalactiae gr.b mali porast... Kod mene vag.bris streptococcus ag. gr.b znatan porast, cerv.bris streptococcus ag.gr. b umeren porast... u oba mikoloska nije izolovana kandida... Kakvi su ovo uljezi doktore :cry:
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

Zli doktore, samo jos ovo pitanje... Do pre dve godine nisam imala nikakve gin. probleme. Kad sam prvi put uradila briseve bile su ureaplazma i mikoplazma... Posto odnose nisam imala,zanima me KAKO sam ih uopste dobila... Primetila sam da moja gazdarica cesto ide kod doktora, pa da li je moguce da sam to dobila preko kupatila, npr vc solje ili zajednickim pranjem vesa... Izvinite sto sam dosadna...
Odgovori