pomoc! nista ne osecam...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 10:21 am
pomoc! nista ne osecam...
Ovako...imam 20 godina i prvi put sam spavala sa deckom pre tri meseca. Moj problem je u tome sto tokom odnosa nista ne osecam. Tokom odnosa je sve normalno, osim toga sto ne osecam apsolutno nista, osim nesto malo na pocetku, ali to vrlo brzo nestane. Ne znam zbog cega se to desava, ali u zadnje vreme gubim zelju da spavam sa deckom...mislim da nije problem u njemu, dovoljno me privlaci. Ako bi neko znao da mi kaze u cemu bi mogao da bude problem, bila bih mu zahvalna! 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 9:51 am
-
- Novi član
Radite nesto pogresno. Nije seks samo stimulacija jednog partnera, ako je tvom decku do toga, ima ruku Desanku, sta ces mu ti.
Dozivljavas li orgazam kada masturbiras? Radi onda sve isto i tokom sexa i ne mozes nista da ne osecas. Ali nece se nista promeniti samo od sebe, nego ako TI i ON poradite na tome da nesto promenite.

Dozivljavas li orgazam kada masturbiras? Radi onda sve isto i tokom sexa i ne mozes nista da ne osecas. Ali nece se nista promeniti samo od sebe, nego ako TI i ON poradite na tome da nesto promenite.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 12:13 am
Vjeruj imala sam isto iskustvo kao ti...Bila sam s tim momkom 3 god. voljeli smo se...ali mislim da nije bilo hemije izmedu nes...Prilikom sexa nisam nista osjecala-ma cak ni zelju da spavam s njim...Hmm...mislila sam da je do mene to sto "ne osjecam" nista i da ce zauvijek tako biti.
Trenutno sam u vezi s drugim momkom...Potpuno je drugacije....Sada je SUPER...
Pozzz....
Trenutno sam u vezi s drugim momkom...Potpuno je drugacije....Sada je SUPER...
Pozzz....

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: pomoc! nista ne osecam...
ahhhhhhhhhhhhh...dobrodoslapurplegirl napisao:Ovako...imam 20 godina i prvi put sam spavala sa deckom pre tri meseca. Moj problem je u tome sto tokom odnosa nista ne osecam. Tokom odnosa je sve normalno, osim toga sto ne osecam apsolutno nista, osim nesto malo na pocetku, ali to vrlo brzo nestane. Ne znam zbog cega se to desava, ali u zadnje vreme gubim zelju da spavam sa deckom...mislim da nije problem u njemu, dovoljno me privlaci. Ako bi neko znao da mi kaze u cemu bi mogao da bude problem, bila bih mu zahvalna!

param nebesa i ronim u beskonacnost
Nema potrebe ad tražiš novog dečka... GLUPOST
PA čim si prvi put spavala sa njim, pretpostavljam da postoje neke emocije jel.. pa nije ovo samo sex...
Zato, draga moja, ako on već ne zna i ako je neiskusan, ti lepo i na samo ženi svojstvan način daj njemu do znanja šta ti prija... Nije sramota...
Samo se opusti i kada se to desi onda će da vam krene.. Potrebno je malo vremena da se partneri usklade.. Pa čak i da ti nije prvi... Svi smo mi različiti a tako imamo i različite želje.. Bitno je samo dati do znanja šta želiš
Srećno!

PA čim si prvi put spavala sa njim, pretpostavljam da postoje neke emocije jel.. pa nije ovo samo sex...
Zato, draga moja, ako on već ne zna i ako je neiskusan, ti lepo i na samo ženi svojstvan način daj njemu do znanja šta ti prija... Nije sramota...
Samo se opusti i kada se to desi onda će da vam krene.. Potrebno je malo vremena da se partneri usklade.. Pa čak i da ti nije prvi... Svi smo mi različiti a tako imamo i različite želje.. Bitno je samo dati do znanja šta želiš

Srećno!
nije ti potreban novi decko!
mene je pocetak boleo pa sta sam trebala uraditi-naci drugog?-nikako
sve ce se to resiti. potrebno je vreme. reci ti njemu sta volis i sta te pali i bez brige. mi smo normalni odnos imali nakon 4 meseca i svasta sam za to vreme mislila. nije toliko strasno koliko ti se na momentima cini. kad se bolje upoznate i u potpunos opustite.....bice lepo
zelim ti sve najlepse
mene je pocetak boleo pa sta sam trebala uraditi-naci drugog?-nikako
sve ce se to resiti. potrebno je vreme. reci ti njemu sta volis i sta te pali i bez brige. mi smo normalni odnos imali nakon 4 meseca i svasta sam za to vreme mislila. nije toliko strasno koliko ti se na momentima cini. kad se bolje upoznate i u potpunos opustite.....bice lepo

zelim ti sve najlepse
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 5:28 pm
Joooj, kako mi je zao sto niko ne razume.
Ja sam u istoj situaciji. Apsolutno nista ne osecam! Seksualno sam aktivna vec 3godine, sa prvim partnerom nisam nista osecala, a ni sad sa drugim. Nije problem vreme, ni emocije ni uzbudjenje, jednostavno nemam osecaj za vreme sexa...

-
- Novi član
Evo da se javim posle dugo vremena....i dalje sam sa istim momkom, i dalje se nista nije promenilo! Ali ne gubim nadu jos uvek, nadam se da cu i ja jednog dana uzivati kao i svi ostali.