Hitno-krvarenje! - a dr nece da me pregleda :-O

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
pinkomothus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:53 pm

Hitno-krvarenje! - a dr nece da me pregleda :-O

Post od pinkomothus »

Imala sam krvarenje (spotting-smedje,ne sveza krv) koje je trajalo mesec ipo dana,nije bilo obilno,nekad manje nekad vise ali bilo je tu. Imala sam spontani pre 4 meseca i nakon toga dve normalne menstruacije,ovo krvarenje se pojavilo 2 nedelje pre nego sto bi trebala da dobijem trecu,ali posto se odugovlacilo mesec ipo-nisam jos ovuek dobila normalnu mens. Krvarenje/spotting je prestalo prosle nedelje i zanima me da li je moguce da se desilo bez razloga? Posto nikada pre nisam imala nista slicno(?)
Nemam nikakve druge simptome,i doktor ladno nece da me primi (moram da pratim par meseci ciklus?) Tako da to otpada!

:(
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Pa sto ne odes kod drugog Dr???????!! :o
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav Pinkomothus,
ja nisam lekar i nemam pojma da li je krvarenje koje si opisala u vezi sa spontanim pobacajem ili necim drugim, ali hocu da kazem nesto drugo. Ja sam jednom prilikom (pre par meseci), nebitno iz kog razloga, bila na pregledu dok mi je menstruacija jos trajala, doduse bila je pri kraju i slabijeg intenziteta, ali svejedno.... i doktor me je 'ladno primio i jos 'ladnije pregledao.

Uvek mozes da odes kod drugog ginekologa!!!

Slika, jane_doe
kmarttina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kmarttina »

ja sam cak zvala doktoricu i pitala da li prilikom takvog krvarenja moze da me pregleda i ona je odgovorila NARAVNO. tako da bi trebalo traziti drugog lekara. mozda si bila u drzavnoj, oni znaju biti cudni :-?
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
pinkomothus
Novi član
Novi član

Post od pinkomothus »

Hvala na odgovorima,i da bila sam u Drzavnoj posto zaista nemam 1500 funti za pregled kod privatnika.

Videcu da odem u Srbiju na leto.
pinkomothus
Novi član
Novi član

pitanje

Post od pinkomothus »

pitanje o
Odgovori