Erekcija tokom sna?!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
QQ QUIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 6:11 pm

Erekcija tokom sna?!

Post od QQ QUIN »

Mozda zvuci cudno ali meni je ovo veeeliki problem?
Zivim sa deckom vec 2 godine i ranije to nisam primecivala. Kada se ujutru probudim pre njega, vidim da je u erekciji. Nekoliko puta sam zanemarivala ali je kasnije pocelo da mi smeta. Razgovarala sam sa njim o tome i on kaze da je to normalno kada mu se ide u WC!!! Medjutim, jednom sam primetila da je ujutru ustao i otisao u WC a da nije bio u erekciji!!! Stvarno ne znam sta da mislim! A mislim da me laze...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Erekcija tokom sna?!

Post od Dr011 »

jutarnja erekcija je nesto sto se normalno desava kod muskaraca, fizioloska je pojava, i nema veze sa seksualnom sferom, ne znam zasto bi to tebi bio ikakav problem, a kamoli veeeliki, kod njega jednostavno sve funkcionise kako je priroda odredila...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

naravno to se desava i tokom noci, ne samo ujutru, znaci erekcija u snu je nesto sasvim normalno...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Cak i pozeljno, znaci da nema fizickih problema oko erekcije :)
QQ QUIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 6:11 pm

Post od QQ QUIN »

Hvala puno!!! :D Razresili ste mi dilemu... a imala sam toliko filmova u glavi! :oops: :oops:
Odgovori