vene

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 18, 2009 7:29 am

vene

Post od corona »

da li neko ima savet kako da olaksam bol u listovima prouyrokovan jakim venama? :cry:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

U apoteci mozete kupiti gel-balzam "Pferdebalsam". Popularniji naziv je "konjski balzam".
Korisnikov avatar
corona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 18, 2009 7:29 am

Post od corona »

ibi-ibi napisao:U apoteci mozete kupiti gel-balzam "Pferdebalsam". Popularniji naziv je "konjski balzam".
Za lek se ne kaze hvala, kaze poslovica, ali za uslugu moze. dakle, hvala.
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

:D
JJeca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 5:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JJeca »

Corona, evo ti link pa poruci ovo:

http://www.artlife-serbia.com/index.php ... highlight1

jeste da mozda kasnim sa porukom, nadam se da ces procitati ovo,ali venatol je extra, na prirodnoj bazi provereno(braca rusi :P), mojoj mami je pomogao mnogo ona je imala grozdove na nogama i koristi kreme od nevena (koje su za vene jako dobre) dugo i vise joj nisu skoro crne vene, sad su zelenkaste,a ovo joj otklonilo teske i umorne noge, cak sam i ja pila i mnogo su mi lakse noge pred kisu, jer se meni upale vene na kisu i vetar i tada nema spavanja, vrce-hladan tus mi je pomagao ali samo na nekih pola sata i to da se zavrsi duzim hladnim tusiranjem, od kad sam popila jedno samo pakovanje ovoga mnogo mi je lakse...
Jos jedan mali savet ako i mazes kreme nikad nemoj da stiskas venu jer se vene ne masiraju, punom sakom utrljavaj blagim (moze i kruznim) pokretima od stopala na gore.
Nadam se da sam bila od pomoci, puno srece zelim....
Korisnikov avatar
svetlana_55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:54 pm

Re: vene

Post od svetlana_55 »

Samo da kazem da je moja mama imala probleme s time i kao najbolja opcija se pokazao krauterhof konjski balzam.
izgubili smo nerve i novac kockajuci se s drugim proizvodjacima (poslednji koji smo probali bio je lilly-ev neki i nista ne valja) i jedino krauterhoff daje dovoljno trajne i efektivne rezultate!
nothing lasts forever.
Odgovori