vene
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 5:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Corona, evo ti link pa poruci ovo:
http://www.artlife-serbia.com/index.php ... highlight1
jeste da mozda kasnim sa porukom, nadam se da ces procitati ovo,ali venatol je extra, na prirodnoj bazi provereno(braca rusi
), mojoj mami je pomogao mnogo ona je imala grozdove na nogama i koristi kreme od nevena (koje su za vene jako dobre) dugo i vise joj nisu skoro crne vene, sad su zelenkaste,a ovo joj otklonilo teske i umorne noge, cak sam i ja pila i mnogo su mi lakse noge pred kisu, jer se meni upale vene na kisu i vetar i tada nema spavanja, vrce-hladan tus mi je pomagao ali samo na nekih pola sata i to da se zavrsi duzim hladnim tusiranjem, od kad sam popila jedno samo pakovanje ovoga mnogo mi je lakse...
Jos jedan mali savet ako i mazes kreme nikad nemoj da stiskas venu jer se vene ne masiraju, punom sakom utrljavaj blagim (moze i kruznim) pokretima od stopala na gore.
Nadam se da sam bila od pomoci, puno srece zelim....
http://www.artlife-serbia.com/index.php ... highlight1
jeste da mozda kasnim sa porukom, nadam se da ces procitati ovo,ali venatol je extra, na prirodnoj bazi provereno(braca rusi

Jos jedan mali savet ako i mazes kreme nikad nemoj da stiskas venu jer se vene ne masiraju, punom sakom utrljavaj blagim (moze i kruznim) pokretima od stopala na gore.
Nadam se da sam bila od pomoci, puno srece zelim....
- svetlana_55
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:54 pm
Re: vene
Samo da kazem da je moja mama imala probleme s time i kao najbolja opcija se pokazao krauterhof konjski balzam.
izgubili smo nerve i novac kockajuci se s drugim proizvodjacima (poslednji koji smo probali bio je lilly-ev neki i nista ne valja) i jedino krauterhoff daje dovoljno trajne i efektivne rezultate!
izgubili smo nerve i novac kockajuci se s drugim proizvodjacima (poslednji koji smo probali bio je lilly-ev neki i nista ne valja) i jedino krauterhoff daje dovoljno trajne i efektivne rezultate!
nothing lasts forever.