nakon carskog reza (novembar 2010), nastali su problemi sa ranom, tacnije na sredini stomaka
se otvorila rana krajem decembra. Do sredine maja sam isla svaki dan na previjanje, rana je zarasla,
medjutim pojavila su se dve kuglice iznad oziljka (velicine klikera) koje izuzetno bole.
Takodje stomak me boli na pritisak (kao da imam modricu)...lekari za kuglice kazu da je 'kapsulacija'
i da ce proci, ali evo proslo je skoro 9 meseci od porodjaja a ja i dalje imam kuglice i stomak i dalje
boli.
Da li neko ima slicno iskustvo jer vec postajem ocajna i sve vise mislim da kuglice i bol nikada nece
nestati
Hvala,
Jelena
posledica carskog reza
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: posledica carskog reza
Draga imenjakinjo, ja sam imala carski januara 2009. ali nisam imala takvih problema. Jedino sam imala neka tri meseca posle operacije iznad rane kao neki oblacic, kao red sala koji je bio ispupcen. E sad, mene to nje bolelo samo se secam da sam to imala...mozda je to kao tvoji klikeri samo sto je tebe bolelo. Ima tu jos nesto, mene inace taj carski nije boleo...od treceg dana kad sam izasla iz sok sobe ja nista vise protiv bolova pila nisam mada su nam nudili, nije me bolelo, jedino kad sam ustajala, legala, uzimala bebicu imala sam onaj osecaj da zateze. Inace pre carskog sam se poradjala prirodno 5 sati, lezeci i stojeci, beba okrenula glavicu na stranu i eto ti carskog...I sve to zajedno mi nije bilo nista strasno niti bolno, opet bih pristala na tako samo da sve bude ok. A, da sam na tvom mestu, ja bih lepo kucnula na vrata nekog drugog lekara!? Jesi li razmisljala o tome?
Re: posledica carskog reza
Kile? Promeni ginekologa (pa čaki i ustanovu) i idi za svaki slučaj kod hirurga.
Ja zaradih kilu oko reza.
Ja zaradih kilu oko reza.