Pomoc!! :/

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
4xx3ll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 11:39 pm

Pomoc!! :/

Post od 4xx3ll »

Situacija je ovakva... u vezi sam sa devojkom i imali smo sex po prvi put( za oboje), ja sam penetrirao(gurnuo) dvaput i ona je rekla da je boli, i tu smo prestali, siguran sam 100% da nisam zavrsio u nju, posle toga nismo imali sexa, i sad skoro 2 meseca posle toga nije dobila menstruaciju... Da li je moguce da je ostala trudna ili koji jos moze biti razlog za kasnjenje? trebala je dobiti oko 28tog jula, tad nije dobila uopste, i sad ceka menstruaciju, jako smo uplaseni oboje ne znamo sta moze biti razlog... jel moze neko da pomogne? hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc!! :/

Post od tamaraft »

ako je u pitanju mlada osoba onda je moguce da je izostanak menstruacije uzrok hormonskog disbalansa, ili neke upale!

potrebno je da ode na pregled kod ginekologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Empress »

i meni se ista stvar desila posle prvog seksa, isprepadala sam se zestoko.
veoma je slaba sansa, skoro nepostojeca, da je trudna.

meni su 4 godine posle toga ustanovili sindrom policisticnih jajnika [ukratko, nema ovulacije, pa ni menstruacije, skoro tokom citave godine]. obavezno neka se pregleda, ginekoloski problemi nisu igra.
4xx3ll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 11:39 pm

Post od 4xx3ll »

jeste mlada, hvala vam na odgovorima!
Odgovori