Pseudomonas bakterija u vaginalnom brisu i trudnoca!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm
Pseudomonas bakterija u vaginalnom brisu i trudnoca!!!
Zdravo svima!!!Imam jedan veliki problem!!!Prvi put se srecem sa ovom bakterijom i molila bih sve,koji nesto znaju o njoj da mi napisu o posledicama i o problemima koje ona izaziva!Pre nekoliko dana mi je nadjena u vaginalnom brisu i to u velikom broju!!!Jos gore je to sto sam u IIImesecu trudnoce i sto nista od antibiotika na antibiogramu nesmem da koristim!!!Doktor mi je dao Macmiror vaginalete,pa ako pomognu bice dobro!!!Ovo mi je druga trudnoca i u prvo nisam imala probleme sa nikakvim baktrijama i hvala bogu sve je sa bebom bilo u redu!!!Zanima me dali ove bakterije mogi da uticu bilo kako na plod???
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Pseudomonas bakterija u vaginalnom brisu i trudnoca!!!
Uradite odmah urinokulturu... i zamolite da Vam urade prosireni antibiogram ukoliko nesto izoluju tj opet Pseudomonas, posto ste trudnica. Da li ste alergicni na neke lekove? Na koje sve lekove je osetljiva ta vasa bakterija?Vanja kraljevo napisao:Zdravo svima!!!Imam jedan veliki problem!!!Prvi put se srecem sa ovom bakterijom i molila bih sve,koji nesto znaju o njoj da mi napisu o posledicama i o problemima koje ona izaziva!Pre nekoliko dana mi je nadjena u vaginalnom brisu i to u velikom broju!!!Jos gore je to sto sam u IIImesecu trudnoce i sto nista od antibiotika na antibiogramu nesmem da koristim!!!Doktor mi je dao Macmiror vaginalete,pa ako pomognu bice dobro!!!Ovo mi je druga trudnoca i u prvo nisam imala probleme sa nikakvim baktrijama i hvala bogu sve je sa bebom bilo u redu!!!Zanima me dali ove bakterije mogi da uticu bilo kako na plod???
U ovako ranoj trudnoci bakterija ne bi trebalo da vam napravi neki problem...
Pozdrav za Kraljevo...