Izostanak menstruacije i preskocena pilula

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jeka88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 9:05 pm

Izostanak menstruacije i preskocena pilula

Post od Jeka88 »

Koristim pilule 8mes. i prvi put mi se desilo da mi potpuno izostane men. U toku sedmodnevne pauze uvek sam dobijala na vreme i nikada nisam primetila da se smanjuje, obicno je trajala 4-5 dana i poslednjih dana bi bila oskudnija, ali je ipak bila. Cula sam i za silent menst. ali sam ipak zabrinuta. Desilo mi se u prosloj kutiji da sam zaboravila da popijem pretposlednju pilulu i posle te kutije nisam nadovezala novu, vec sam pocela da ih pijem na dan kad i obicno. Dr mi je savetovala da u tih prvih nedelju dana koristim zastitu, medjutim bas u tom periodu sam imala odnos i totalno sam zaboravila posto imam vezu od 3god i u poslednje vreme jedina zastita su mi bile pilule. Ne znam kakve su sanse za ostajanjem u drugom stanju posto sam redovno uzimala pilule iz te poslednje kutije, pa bih vas molila za misljenje? Pozz
Odgovori