продужена менструација

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Natasa Banjaluka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 19, 2011 5:07 pm

продужена менструација

Post od Natasa Banjaluka »

поздрав свима.
ја имам исти проблем као и неке од вас.
имам менстуацију већ 20 дана, али није крварење као код нормалне менструације, него је као мали исцједак углавном смеђкасет боје. раније сам имала проблема са нередовним менструацијама углавом је то било око моје 18 године. сад имам 24. удала сам се скоро и не чувам се од зачећа. урадила сам тест на трудноћу, негативан је, али опет може бити да тест није добар. плаши ме то што имам ту неку менструацију толико дуго, јер су ми менструације раније изостајале, а не трајале толикоо дуго.
оно што знам јесте да имам полицистичне јајнике тј. јајници на којима су цистице, али нису опасне. редовно идем гинекологу и радила сам пре више пола године пап тест и све је ок.
не осјећам да сам под неком врстом стреса, мада било је неких ситуација гдје сам била нервозна мало што би могло да утиче на менструацију.
ако не нестане кроз који дан, мораћу доктору, а плашим се шта би могло да буде.
Odgovori