Molim za pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 10:48 pm
Molim za pomoc
Prvo bih htjela da se izvinem ako sam postavila novu temu bespotrebno,ali ne snalazim se bas najbolje,a i totalna konfuzija mi je u glavi,tako da se nadam da necete zamjeriti. Naime,prije nekog vremena mom decku su se pojavile odredjene smetnje. Pojavio se bezbojni iscjedak,peckanje pri mokrenju i bol u testisima. Samo jednom se pojavila krv tokom mokrenje i tokom izbacivanja sjemene tecnosti,dok su iscjedak i peckanje pri mokrenju konstantno prisutni. Postavila sam pitanje na jos nekm forumima i urolozi su mi odgovorili da je vjerovatno u pitanju neka upala ili infekcija. Medjutim,pretrazivajuci sajtove,naisla sam na podatke o triperu i mene su tegobe koje se pojavljuju kod momka, asocirali na to. Ja nemam nikakve tegobe i samo sa njim imam odnose u zadnijh godinu ipo dana,a on takodje tvrdi da ni sa kim nije imao odnose sem sa mnom. Da li je moguce da je triper u pitanju ili uopste neka polna bolest,iako oboje nismo imali odnose sa nekim drugim? Ja sam u oktobru bila kod ginekologa,nisu otkrivene nikakve polne bolesti niti infekcije i ponovo napominjem da samo sa tim momkom imam odnose... Sta Vi mislite,sta bi moglo biti u pitanju? Ps:Svjesna sam da bi najpametnije bilo otici kod doktora,sto bih ja svakako ucinila da se o meni radi,ali ne mogu odlucivati u ime drugih,pa bi mi Vase misljenje znacilo,pogotovo sad kad sam procitala o simptomima tripera,pa sam jako zabrinuta... Nikako nije jasno,ako ima triper,a ja sam imala odnose samo s njim i on samo sa mnom (pod uslovom da ne laze,za sebe garantujem da ne lazem,za njega ne mogu,ali recimo da mu vjerujem ),kako je do toga doslo? Unaprijed hvala!
Re: Molim za pomoc
zasto ste posumnjali na triper, kod njega je obicno gust gnojav iscedak, a rekli ste na pocetku da je bezbojan...iscedak se javlja i kod drugih infekcija...dok se pregled ne obavi nemoguce je utvrditi da li se radi o infekciji kao i kakvoj infekciji se radi...ako infekcija postoji ona se mora leciti na odgovarajuci nacin, tako da se mora javiti lekaru...koristite zastitu i ispitajte se oboje...