...uvecan ferritin...

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
pero966
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 14, 2011 10:54 am

...uvecan ferritin...

Post od pero966 »

radjen mi je uz abdomena i tom prilikom su mi uocene dve jasno ogranicene sundjeraste fokalne promene promera 19 i 20 mm u projekciji desnog lobusa jetre i dve manje 8-9 mm jedna u levom lobusu u projekciji 2 seg a druga u 6 seg subkapsularno .promene najvise odgovaraju hemangiomima ... sve osalo je b.o. sem gorusice od koje patim 7-8 godina . dh. laesio hepatis vs haemamanagioma hepatis chr gastritis . davao sam rezultate :sediment. 9 ,leuk.4.70, eritroc.4.98 , hemog.159, biliru.(ukupni)26, biliru.(dir.)7 , holest. 4.9 , glukoza5 , triglic. 2.1 , kreatinin 80. tumor markeri : cea 3.4 , ca 19.9 - 0.6 , psa 2.7 , afp 4.20 , ferritin 1306 !!! sa ovim reultatima idem na ponovni pregled za 20 dana . do tada moze li mi neko reci nesto o ovome i posebno za ovaj ferritin (sta je to )posto je dosta uvecan i koliko je sve ovo opasno .
Odgovori