Karcinom pankreasa

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
Marko92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2011 7:29 pm

Re: Karcinom pankreasa

Post od Marko92 »

Molim vas dajte mi neki savet u vezi sa tumorom glave pankreasa, moj otac je danas dobio rezultate skenera i magnetne rezonance koji su potvrdili postojanje tog oboljenja, molim vas ako neko ima neku informaciju koja bi mog oca mogla pribliziti izlecenju neka mi je prosledi..... :( :( :(
Iza najcrnjih oblaka uvek sija sunce, i u najtezim situacijama uvek ima necega vrednog, necega sto je u sustini dobro.Ono o cemu duboko razmisljas, sto vizuelizujes, ima snaznu tendenciju da se ostvari.
anaivana1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 10:43 am

Post od anaivana1 »

Idite kod onkologa hitno da Vas moze uputiti za dalje lecenje. Ja, nazalost o ovoj bolesti nisam mnogo citala, ali pretrazujte ovde po tekstovima, kao i na drugim sajtovima koji se bave medicinom i sigurno cete, osim ovde na forumu, pronaci odgovore za mnoge nedoumice.
Svako dobro!
Svako dobro!
Korisnikov avatar
Marko92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2011 7:29 pm

Post od Marko92 »

Otac je operisao tumor na pankreasu, ali zbog metastaza (ili cega vec), morali su pored glave pankreasa da ostrane i deo zeludca, i zuc.On je sada dobro, vratio se normalnoj ishrani i rana je HVALA BOGU zarasla bez infekcija, ali mi treba savet o tome sta sve sme da jede, ako neko ima neku informaciju neka mi je uputi, hvala unapred.
Iza najcrnjih oblaka uvek sija sunce, i u najtezim situacijama uvek ima necega vrednog, necega sto je u sustini dobro.Ono o cemu duboko razmisljas, sto vizuelizujes, ima snaznu tendenciju da se ostvari.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

trebalo bi da napises jos nesto, da prepises nalaze, patohistoloski nalaz...
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Re:

Post od paukovaca »

micka7 napisao:Nazalost, krajem jula umro je otac moga muza.
Ne zelim da zvucim pesimisticki, ali, karcinom pankreasa najbrze vodi do groblja...

to je na zalost istina.
tumori pankreasa su agresivni zbog svog brzog napredovanja.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

marko basme interesuje kako ti je otac posto 24.06 dijagnozirali su i kod moje suprugerak pankreasa peraciju nismo pravili idemo na hemo primili smo tri sutra idemo na cetvrtu ,,,svakog ponedeljka...pozzz
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

santa napisao:marko bas me interesuje kako ti je otac posto 24.06 dijagnozirali su i kod moje supruge rak pankreasa Operaciju nismo RADILI idemo na hemo primili smo tri sutra idemo na cetvrtu ,,,svakog ponedeljka...pozzz
Odgovori