Neprijatno bolovu na dnu stomaka, gasovi, zuta stolica

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Aleksandar88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 01, 2011 11:40 pm

Neprijatno bolovu na dnu stomaka, gasovi, zuta stolica

Post od Aleksandar88 »

Raspisacu se malo, ali moram, muke me stisle :cry:

E ovako, nisam znao gde da otvorim temu pa rekoh ajde ovde, posto vec 3-4 godine mucim muku sa kamenjem u bubrezima, cesto i vrlo brzo se stvori, i do sada sam vec izbacio 4 kamena prirodnim putem. 88. sam godiste, a za te 3-4 godine imam te eto neprijatne bolove u stomaku (sem kada krene kamen tada imam jake bolove), tacnije na dnu somaka, od sredine stomaka (pupka) sa desne strane.

Te sam bolove uvek povezivao sa kamenom u bubregu, kako ja - tako i lekari, urolozi.
Medjutim desava mi se da naidje period (kao i sad) od po nekoliko dana (nekad se i oduzi) da mi je stolica zuta, mekana i kao malo sluzava, a gasove nekad imam veoma, veoma cesto u toku dana i vrlo su neprijatni i ostri mirisi. Takodje nekada kada mokrim i mokraca ima neprijatan i ostar miris.

Uzeo sam uput za gastroenterologa, jer vise je nepodnosljivo. Rekoh bol u stomaku nije toliko jak, ali kao da u stomaku u tom delu imam neko strano tupo telo koje mi zadaje problem i vrlo je neprijatno.

Takodje, desavalo mi se da imam blagi - tup bol u predelu izmedju testisa i anusa. Znaci bolovi nisu jaki, ali su zaista neprijatno, pogotovo sada kada imam ove neprijatne jake gasove koji uzasno smrde.

Doktor opste prakse mi je rekao da nije nista frapatno u pitanju, i pre svega mi je rekao da idem kod fizijatra, jer taj bol izmedju testisa i anusa vise povezuje sa kicmom nego sto sam doktor povezuje sa prostatom/debelim crevom/bubregom ili sta vec sve moze da bude. Na moju inicijativu uzeo sam uput za gastroenterologa i trebalo bi da idem da zakazem.

Ali dok cekam, moze li mi neko reci da li je iko imao ovakvih problema? Da li neko zna da li to stvarno nije nista frapatno i na sta sve ovo asocira? Sta savetujete do te posete lekaru i na sta bi posumnjali prvo?

Unapred hvala svima!
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Neprijatno bolovu na dnu stomaka, gasovi, zuta stolica

Post od quincekap »

Da li su ti mozda urolozi davali antibiotike kada si izbacivao kamenje? Ako jesu i posle toga se javljali gasovi,moze da se desi da imas povecanu Candidu u crevima.Pogledaj moju temu,pa vidi ima li neke slicnosti.
Ja sam takodje izbacila kamen iz bubrega,pa mi dali Ciprocinal koji nisam izdrzala do kraja,pa presla na Palitrex,pa imala stres itd. i kasnije mi se poveca Candida u crevima koja daje te uzasne gasove,krkljanja u crevima,jutarnje mucnine,lose varenje.......
Trebalo bi to proveriti,dati stolicu na Candidu,ako nije to,onda moze da bude nesto vezano za zuc i jetru,jer i takav poremecaj daje slicne simptome.Trebalo bi da uradis UZ abdomena i biohemijske rezultate (bilirubin,transaminaze gama GT).Bol koji osecas mogu biti hemoroidi,a oni se javljaju upravo kod Candide.I ja sam imala slican bol.
Aleksandar88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 01, 2011 11:40 pm

Re: Neprijatno bolovu na dnu stomaka, gasovi, zuta stolica

Post od Aleksandar88 »

Davno su mi davali antibiotike, posto je dug period itd itd, a pre nekih 2 meseca pio sam antibiotik, ali ne secam se tacno kako se zove, skroz mi stao mozak. Pogledacu.

Sad cu da procitam temu pa da uporedim taman.

Hvala puno na odgovoru, nadam se samo da nije nista ozbiljno. :)
Odgovori