Postovanje,
Pre dve godine imala sam par nedelja tesku dijareju i do 14 stolica za redom, poslali su me na infektivno i tamo svi testovi koje sam obavila su bili negativni. Posle toga sam bila i kod ginekologa, i tamo je sve bilo ok. Dalje su me uputili kod gastro koji je obavio milion testova i analiza, izmedju ostalog i rengen (creva, zeludac), uz stomaka, laboratorija stolice (bakterije, gljivice, etc.), test na helikobateriju... Sve je bilo negativno, jedino sam imala povisene masnoce i manjak gvozdja. Taj manjak gvozdja sam popravila ( navodno uzrok te blage anemije je bio taj problem sa dijarejama jer je dugo trajao). Testirana sam i na viruse, koksaki, adeno i jos neki ( ne secam se naziva)

i to je sve bilo negativno. E sad problem je sto ja od tada i dalje imam problema sa stomakom, vetrovi, grcevi, neki cudan bol sa desne strane ( e da nadjen mi je "prosiren kolon") pa Dr. kaze da je bol od toga. Jedino sto me brine je sto imam neke cudne stolice, posebno posle kafe ili velike kolicine vode

Pila sam Nexium 2 nedelje i bila na nekoj dijeti skoro mesec dana. Sada su mi dali Gasvan po potrebi i to je to. Inace radiolog koji mi je snimao creva i zeludac rekao je da imam hronicni gastritis, sto moja Dr. nije ni spomenula

Zanima me sta da radim sa tom stolicom vise jer ona mi je objasnila da ta "sluzava" stolica sa brdom gasova je u stvari jer imam problema sa krajnicima (koji su truli totalno i treba da ih vadim), pa mi se taj sekret spusta niz grlo u stomak i izlazi kroz stolicu

Brine me da li je to moguce i imam neki lud strah da mozda imam rak creva

Stolice nisu ucestale, retko kad imam zatvor u zavisnosti od toga sta sam jela, ta sluza nije svaki dan ali je cesta. Zamolila bi sve koji imaju slican problem ili ideju sta bi moglo da mi pomogne da mi odgovore jer Dr. je rekla svoje i naglasila da nema potrebe da dolazim vise.