molim za pomoc
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 11:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
molim za pomoc
dragi moji imam 38 go i u zadnjih dva meseca mise pojavio problem sa stomakom.naime prvo sume boleli bubrezi jedno vreme pa sada stomak blagi bol u gornjem delu zeludca i kao osecaj nadutosti i mucnine al blage po nekad,i prolivi i grcevi u stomaku dok al opet ne jaki, retka stolica ponekad dobra prodje par dana i opet pio sam probiotik bilomi bolje al opet i svasta na svoju ruku pa se pitam danisam unistio sad zeludacd,kada jedem prestaju tegobe tek kasnije opet se to javi sve nisam bio kod lekara iz razloga sto se plasim svega toga neznam sta je inace pijem kafe pusim nervfozan sam ,radim na rostilju i jedem ves r5 meseci rostilj dok raadim i slabo unosim kuvano cakmi se i suljevi pojavili od retke stolice molim vas dal je nesto opasno sta se zbiva da neprolazi nema krvi u stolici ni mokreci nemam temperaturu imam neki osecaj iscrpljenosti premora i radim puno i tako dali mozete da mi kazete sta li se zbiva da toliko traje losa probava retka i pojava blagog bola u zeludcu kako da resim problem.jako sam se uplasio da nije nesto nedaj boze opasno hvala unaprewde.
trenutni strah
Re: molim za pomoc
bez obzira sto se plasis--moras kod lekara-ovde mozes poneki savet dobiti ili procitati necije iskustvo al tvoj problem te izgleda bas muci i potrebno je da odes kod lekara svakako--nemoj odugovlaciti pa da bude jos gore-najlakse je sanirati problem u pocetku ...
POZDRAV I SRECNOO
POZDRAV I SRECNOO
Nemoj da se plasis, sto pre kod lekara to bolje. Meni je trebalo gotovo dva meseca da shvatim da me ne bole bubrezi vec debelo crevo(moze da te boli valjda i sa ledjne i sa stomacne strane u predelu ispod rebara, oko kukova, kao i donji deo stomaka). Jos dva meseca su mi trebala da "ubedim" doktore u to. Na kraju je hirurg pregledom ustanovio da imam pupcanu kilu i da sam jako osetljiv u predelu debelog creva sa desne strane pa me je poslao i na kolonoskopiju.
Simptome imam gotovo iste kao i ti. Simptomi su slicni kao kod zatvora, samo sto se ne secam kada sam imao tvrdu stolicu, uglavnom nesto kao kasasta stolica, izmedju "normalne" i proliva. Moj ti je savet da odes kod doktora opste prakse i da trazis pregled hirurga posto si izgubio vec dva meseca, a on ce vec zakljuciti sta ti je ili te poslati na dalja ispitivanja.
Simptome imam gotovo iste kao i ti. Simptomi su slicni kao kod zatvora, samo sto se ne secam kada sam imao tvrdu stolicu, uglavnom nesto kao kasasta stolica, izmedju "normalne" i proliva. Moj ti je savet da odes kod doktora opste prakse i da trazis pregled hirurga posto si izgubio vec dva meseca, a on ce vec zakljuciti sta ti je ili te poslati na dalja ispitivanja.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To mi sve lici na moj problem sa Candidom.Procitaj nase postove i vidi da li imas slicne tegobe i da li se tegobe javljaju posle odredjene hrane.Da li si skoro uzimao antibiotike? Kakve je boje stolica i da li se grcevi javljaju posle sat,dva od uzimanja hrane?
Moze biti i neka bakterija,parazit,protozoa.Moj ti je savet da odradis sto pre nalaz stolice.Koprokulturu,stolicu na Candidu (to naglasi),a ako mozes i na parazite i protozoe.Mozda zbog mesa imas Salmonelu ili neku drugu bakteriju.Ona se nalazi u mlevenom mesu.
Moze biti i neka bakterija,parazit,protozoa.Moj ti je savet da odradis sto pre nalaz stolice.Koprokulturu,stolicu na Candidu (to naglasi),a ako mozes i na parazite i protozoe.Mozda zbog mesa imas Salmonelu ili neku drugu bakteriju.Ona se nalazi u mlevenom mesu.