gubim nadu :(
gubim nadu :(
Upravo dolazim od stomatologa , koji mi je pregledao zube i kaze da je sve sanirano .Recite mi molim vas kako onda da resim svoj problem sa zadahom , misila sam da je uzrok neki zub ali ocigledno da nije tako . Nisam se usudial da pitam lekara zato sto mije jedva i pregled izvrsio , naravno , u zurbi je. Molim vas da mi neko pomogne da li je uzrok tome neka bakterija i kao mogu to da rasem ako neko ima iskustva ? ! 

Re: gubim nadu :(
Zadah iz usta nije povezan sa zubima već je u pitanju želudačna kiselina ili nepravilna ishrana,nažalost ja znam neke čajeve,moj vam je savet da se posavetujete sa gastroenterologom za početak počnite svako jutro da pijete čaj od nane ili ksmilice umesto kafe...pozdrav 

ipravka čaj od kamilice izvinite zbog greške 

zahvaljjem se na odgovoru , ali evo nesto sto sam probala ...Isprala sam usta i grlo hidrogenom i ... eto promene nestao je zadah ali posle dva dana opet je poceo da se javlja ne tako intenzivno Neko moje laicko misljenje mi kaze da je ipak u pitanju neka bakterija ili nesto u ustima pa se pitam koliko ce caj biti efikasan ? Ili mozda postoji neko drugo resenje?!