Cudan osecaj u glavi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ozi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 25, 2007 3:30 pm

Cudan osecaj u glavi

Post od ozi »

Neznam o cemu se radi, ali sada vec 3 dana imam neobican osecaj u glavi, kao da mi se vrti, ili da sam pijan. Uz to mi se jako spava, a posle spavanja sam jos uvek umoran. Dali je uzrok visok tlak zraka, ili nesto gore... Dali da radim pretrage ili da cekam jos neko vreme?
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Moze da bude mnogo toga, a opet, ne mora. Najcesce je uzrok nizak pritisak ili anemija, pa ako stanje potraje proveri krvnu sliku, ali mogao bi i kompetnu biohemiju ako dugo nisi.
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Boki »

Mnogi se ovih dana zale na slicne tegobe... Moze biti od ovih visokih temperatura... Sa druge strane moze biti i nesto drugo, kao na primer virusna infekcija.... Sacekaj jos koji dan a zatim kod lekarau i u laboatoriju..

Poz
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

Ozi
Sta si uradio?
vranjanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 18, 2007 4:46 pm

Post od vranjanka »

ja imam problem a to je da se cesto povlacim u sebe.To se ponavlja u zadnje cetri godine.Ne znam kako sve to prodje i ja budem ona stara,ali eto opet mi se to dogadja i ja ne znam sta je.Postajem slabo pricljiva i nezainteresovana za sve.
Ako mi neko moze pomoci sa nekim savetom neka mi se javi.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Re: Cudan osecaj u glavi

Post od majja »

ozi napisao:Neznam o cemu se radi, ali sada vec 3 dana imam neobican osecaj u glavi, kao da mi se vrti, ili da sam pijan. Uz to mi se jako spava, a posle spavanja sam jos uvek umoran. Dali je uzrok visok tlak zraka, ili nesto gore... Dali da radim pretrage ili da cekam jos neko vreme?
Ja se ovako osecam vec mesec dana!! :lol:

Nisam ni malokrvna, biohemija je ok, povisen mi je kortizol. Ne znam da li sa tim ima veze ili ne, ali eto, bar da te utesim da nisi usamljen slucaj!! :lol:
ANA NINA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 14, 2011 10:36 am

Post od ANA NINA »

postovani molim vas za pomoc vec duze vreme imam probleme sa glavom imam nei cudan osecaj kao neu vroglavicu nei pritisa u celoj glavi pritisa u usima bolovi u predelu obrva ili ou ma uzas ovo mi se desilo pre devet meseci posle porodjaja upala sam u neku depresiju iz oje sam se jedva izvukla januara meseca je bilo sve ok radila sam sener glave bilo je o magnetnu rezonancu i to ok krvna slika uvek izadje dobro kicmu sam slikala i ima nekih promena na kicmi neurolog mi je reko da je to migrena radila sam nekolko rengena ostalih organa i sve je ok a ja sam uzasna stanje mi je sada jos gore nego sto je bilo bilo mi je lakse neko vreme i to sam koristila samo antidepresivne lekove a sada mi je bas tesko u glavi haos neznam sta da radim opet su mi se vratili svi simptomi sada mi je i muka i osecam toplotu u glavi vise ni sama neznam a imam 27 godina ako ima neko slicnih problema neka mi pomogne sta da radim ima li kakve pomoci u ovom problemu hvala unapred
cvet_che
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 1:51 pm

Post od cvet_che »

ANA NINA napisao:postovani molim vas za pomoc vec duze vreme imam probleme sa glavom imam nei cudan osecaj kao neu vroglavicu nei pritisa u celoj glavi pritisa u usima bolovi u predelu obrva ili ou ma uzas ovo mi se desilo pre devet meseci posle porodjaja upala sam u neku depresiju iz oje sam se jedva izvukla januara meseca je bilo sve ok radila sam sener glave bilo je o magnetnu rezonancu i to ok krvna slika uvek izadje dobro kicmu sam slikala i ima nekih promena na kicmi neurolog mi je reko da je to migrena radila sam nekolko rengena ostalih organa i sve je ok a ja sam uzasna stanje mi je sada jos gore nego sto je bilo bilo mi je lakse neko vreme i to sam koristila samo antidepresivne lekove a sada mi je bas tesko u glavi haos neznam sta da radim opet su mi se vratili svi simptomi sada mi je i muka i osecam toplotu u glavi vise ni sama neznam a imam 27 godina ako ima neko slicnih problema neka mi pomogne sta da radim ima li kakve pomoci u ovom problemu hvala unapred
Ja to imam vec 4 godine,desilo se 9-10 meseca nakon porodjaja,potpuno isto kao i ti mr,ct i sve sam radila i na kraju rekli su mi da prihvatim to kao deo mene i teram dalje.I sretstva za smirenje nisu mi bas pomagale,jednostavno stanje samo od sebe je nekad slabjih simptoma,nekad jacih,nekad nema nikakvih simptoma,ali to traje kratko.
Odgovori