krvarenje nakon papa testa,strah me

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maki-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 1:56 pm

Re: krvarenje nakon papa testa,strah me

Post od maki-kg »

Mislim da je malo verovatno da ste prokrvarili od uzimanja uzorka za papa nikolau test, pa to je samo bris i bezbolno je. :wink: Mozda vam je pocela ovulacija i tada takvo slabo krvarenje nije neobicno. Bez brige. Pitajte i dr da biste bili mirni. Pozzz
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Re: krvarenje nakon papa testa,strah me

Post od melita keller »

Sorry al moguće je prokrvariti ako je dr bila malo grublja kod uzimanja uzorka sa grlića, na samom grliću postoje mikro ranice koje su normalne i ne saniraju se ali grubim uzimanjem uzorka mogu da se još više oštete i da dođe do blagog krvarenja.Ali ako se ovo desilo morali ste osetiti nije baš bezbolno kada se zagrebe grlić.Meni se desilo ovo nakon jednog uzimanja Papp-a brisa i čak sam i videla malu količinu odnosno malu mrlju krvi na vati štapića sa kojim je uzet uzorak.Postavila sam pitanje dr da li me je mozda slučajno ogrebala što je ona negirala.Ovo verovatno nebi bio problem da tada nisam imala pojačan sekret i nakon nekih 7 dana se pojavio i nekakav bol sa peckanjem.Primio me je i pregledao drugi dr koji je pogledao grlić sa onim mikroskopom nakon što sam mu iznela svoje tvrdnje i potvrdio postojanje rane koja je ličila na ogrebotinu oko koje su se pojavio niz mikro rana verovatno pod dejstvom bakterija što je kasnije sanirano zamrzavanjem!
Odgovori