POMOC HITNO!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 4:13 pm
POMOC HITNO!
Pre neki dan spavao sam sa svojom devojkom prvi put , naravno sa zastitom ... i posle nekoliko sati je pocela da mi se zali kako je boli stomak i ledja i tu je mene uhvatila panika da nije ono najgore....kondom mi nije pukao niti bilo sta , sve je bilo ok ali se zali na stomak i na ledja. Mene zanima jel je to normalno ili u cemu je problem? Unapred zahvalan.
Re: POMOC HITNO!
Uz duzno postovanje tebi, a doduse ne znam ni koliko godina imas, ja prosto ne mogu da verujem sta nas pitas. U stvari, koliko god da imas godina, da li stvarno mislis da tvoja devojka moze da 'oseti' trudnocu tako sto je bole stomak i ledja i da, naravno to sve moze da oseti posle sat-dva??? Ja prosto ne mogu da verujem.. Imate li vi ljudi imalo nekog presznanja o sexu, trudnoci, polnim bolestima? Ja sam zgranut.. Pa gde su vam roditelji da vas uvedu u taj svet pricom? Sta je bre ovo danas? Izvinjavam se jos jednom 

Re: POMOC HITNO!
@dural... Zvucis kao baba Saveta. Decko je dosao da pita, a ne da mu se "ocita bukvica"...... Ko pita, ne skita.
@ destroyer4b Dvoje ljudi kad odluci da da stupe u sexualne odnose treba da urade i preglede. Ti kod urologa, a ona kod ginekologa da eliminisu svaku mogucnost infekcija i da nadju resenje za zastitu od nezeljene trudnoce. Ukoliko je i njoj to bio prvi seksualni odnos (sto ne znaci da ipak nema kakvu infekciju) moze se pojaviti bol i za i posle seksualnog odnosa. Razloga ima dosta od beznacajnih do nekakve upale, a to ce proveriti jedino kod ginekologa i dobiti savet. Zelim da te pohvalim sto razmisljas o zastiti, znaci da nisi bas toliko neobavesten.
Predlazem da oboje procitate temu "Fiziologiju seksualnih odnosa" na ovom sajtu. pisan je na vrlo interesantan nacin......zajedno se i edukujte
Tu ima sve sto treba da znate. Pozz!
@ destroyer4b Dvoje ljudi kad odluci da da stupe u sexualne odnose treba da urade i preglede. Ti kod urologa, a ona kod ginekologa da eliminisu svaku mogucnost infekcija i da nadju resenje za zastitu od nezeljene trudnoce. Ukoliko je i njoj to bio prvi seksualni odnos (sto ne znaci da ipak nema kakvu infekciju) moze se pojaviti bol i za i posle seksualnog odnosa. Razloga ima dosta od beznacajnih do nekakve upale, a to ce proveriti jedino kod ginekologa i dobiti savet. Zelim da te pohvalim sto razmisljas o zastiti, znaci da nisi bas toliko neobavesten.
Predlazem da oboje procitate temu "Fiziologiju seksualnih odnosa" na ovom sajtu. pisan je na vrlo interesantan nacin......zajedno se i edukujte