bol u levom laktu i levoj strani grudi,molim za pomoc
bol u levom laktu i levoj strani grudi,molim za pomoc
osecam bol u levom laktu i bol izmedju levog ramena i grudi ponekad i na levoj strani ledja pored kicme .Radio sam ekg srca i ima pomalo preskakanja kao i povisen krvni pritisak .doktor mi je dao tablete za smanjenje pritiska i neki lek za srce presolol i jos jedan lek ne znam sada kako se zove,i dok sam koristio te lekove bol se smanjvao ,posle toga opet isto.Pusac sam ,imam 35 godina i sa prekomernom tezinom.Visok sam 190 a imam 120 kg.Molim vas za strucnu pomoc ,sta mi predlazete? Hvala puno
Re: bol u levom laktu i levoj strani grudi,molim za pomoc
A zašto ste prestali da uzimate lekove?
Re: bol u levom laktu i levoj strani grudi,molim za pomoc
Imam slicne probleme, pa da ne otvaram novu temu...bas trenutno ne mogu da spavam zbog bola u grudima sa leve strane...javlja se periodicno vec skoro godinu dana. Trenutno olaksanje osetim kada izmasiram levu ruku ili rame. Pokusao sam da ukapiram kada i zasto se javlja i mislim da je cesce posle tezih fizickih vezbi, ili kad preterano brinem o necemu, mada zna da se javi i "bez razloga"...Bol traje oko 2 dana, pa se povuce...zaboli me jednom, dva puta mesecno, ponekad jednom u dva meseca....Nisam isao kod doktora, mislim nije nista, ali kapiram da se vec dugo ponavlja isto, pa me interesuje da li pored toga sto iritira moze da bude i opasno? Imam 22 godine, 185cm i 75kg, ne pusim, ne pijem, jesam fizicki aktivan ali opet boli