Zdravo,
tema je jednostavna.
Sta predlazete za obrok tokom boravka na moru/odmoru a da je dobro za nas slatkise...
[MORE] Sta jesti na odmoru ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 10:59 am
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: [MORE] Sta jesti na odmoru ?
Sve što bi inače jeo, ne vidim šta specijalno moraš da radiš. Osim da zbog plivanja i povećane fiz. aktivnosti jedeš malo više nego obično ili smanjiš doze. Ne razumem baš šta ti treba konkretno 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 10:59 am
Nesto kreativno i neobicno :0
posto je more u pitanju mislio sam na neke exoticne stvari koje ne jedemo tako svaki dan...
posto je more u pitanju mislio sam na neke exoticne stvari koje ne jedemo tako svaki dan...
Slazem se, kako odoleti npr girosu, lokumadesima i sl............ako ste u Grckoj. Takodje, mislim da je nezgodno malo oko hrane, jer je prosto nemoguce da ponesete za svih 10 ili vec koliko dana ostajete dijet keksa, sladoleda, ostalih grickalica kojima kod kuce svakodnevno ulepsavate dan.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
S obzirom na toliko plivanje, možete da jedete šta hoćete.
U vodi se obično ne prepoznaje hipo, stoga češće meri, pojedi recimo bananu (ili pola) pola sata pre plivanja.

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Aj sad ovako-sta je giros ili kebab?Malo testa,mesa salate pomfrita preliva,sve sto mozda jedete i u vecim kolicinama samo servirano u tanjiru.Lokumades su slatkisi i sa njima ne treba preterivati(da ne kazem da ih ne treba ni jesti.A u danasnje vreme gde god da odete,mozete naci slatkise i hranu za dijabeticare,cak i u hotelima se sluzi hrana prilagodjenima dijabeticarima ,jer,ne zaboravite,mnogi koji nisu dijabeticari,imaju slican nacin ishrane