Uvecanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pedjasm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 1:12 am

Uvecanje

Post od pedjasm »

Cao svima!

Situacija u mom sexualnom zivotu je postala ocajna, pa sam resio da se nekom obratim. Planiram da posetim nekog OK urologa jer imam sa njim o mnogo cemu da razgovaram. Bilo bi zahvalan da mi predlozite nekog (u BGD-u). Takodje, posto planiram da uvecavam svoj polni organ, voleo bih da sa nekim podelim iskustva u vezi toga. Cuo sam negde da je jedini trajni nacin - operacija, ali ne znam ni priblizno koliko to kosta! Cuvene tabletice deluju zanimljivo... Mnooogo bi mi koristila svaka informacija!
jadnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 10:41 am

Post od jadnik »

dobrodosao.
dobro je da imas novac za operaciju pa ces resiti problem i neces se zadrzavati u stanju haosa tako dugo, imas doktora koliko hoces ali operacija kosta 4000-5000 eura.
srecno
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Pedjasm......molio bih te da malo razmislis da li ti stvarno imas problem sa svojim polnim organom,mislim sa duzinom.Pod problemom bi se podrazumevao polni organ duzine 5-6 cm,a ja licno ne verujem da ti je tolicni.Obicno se sa "problemom" javljaju ljudi koji imaju izmedju 11-15 cm,a to uopste nije problemom,nego zabluda.Ako si ti jedan od takvih,razmisli malo bolje,ja ti kao lik koji nije obdaren to najtoplije preporucujem i kazem da i sa tim mozes cuda da pravis :) I nemoj molim te da slusas ovog jadnika,tom liku nije dobro u svakom smislu.Zato budi pametan i razmisli malo bolje o svemu.Ako ti treba jos neki savet mozes mi slobodno napisati pp.
Pozdrav.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
mali_nele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:10 am

Post od mali_nele »

gde se moze povecati p???

meni bi to mozda moji i platili.

jel moze neko da mi kaze neku kliniku???

hvala :(
C2H5OH
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 05, 2006 11:40 pm
Kontakt:

Post od C2H5OH »

mali_nele napisao:gde se moze povecati p???

meni bi to mozda moji i platili.

jel moze neko da mi kaze neku kliniku???

hvala :(
Ima ih mali milion. Moze i u drzavnoj ustanovi. Sve zavisi od duzine tvog polnog organa. I cena i vrsta operativnog zahvata.

Cena je u svakom slucaju za nas standard visoka, ali u odnosu na cene istih zahvata na Zapadu, vrlo smesna. Npr. Akademik prof.dr. Sava Perovic naplacuje samo realne troskove zahvata. Ne i "ruke". Sa "rukama" takvi zahvati na Zapadu staju i do vise desetina hiljada evra.

Javi se na pvt, pa cu ti reci 2-3 mesta, ipak da ne bude reklama ovde na javnoj diskusiji
petar23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 12:31 pm

odgovor

Post od petar23 »

To sto trazis nacices samo ako si uporan, nema stvari koja ne postoji na ovoj planeti, sve je izmišljeno tako da samo treba da se potrudiš, mislim da postoji način koji zaobilazi operativni zahvat.

Pozdrav
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Itekako ima nacin da se zaobidje operativni zahvat,samo treba malo da se covek nacita raznih diskusija ovde i naci ce :)
Odgovori