Mozda nije bas za ovaj forum ali me interesuju druga misljenje pa izvolite iznesite svi vasa misljenja i iskustva...
Da li je posle seksualne veze moguće ostati u drugarskim i prijateljskim odnosima sa partnerom(ako je već raskid protekao bez svađe )
PRIJATELJSTVO POSLE SEKSUALNE VEZE
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: PRIJATELJSTVO POSLE SEKSUALNE VEZE
Licno misljenje i iskustvo Da naravno da moze!
A znate i sami da sve zavisi samo od vas i osobe koja je u tom odnosu.
A znate i sami da sve zavisi samo od vas i osobe koja je u tom odnosu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Samo ako tvoj/tvoja novi/nova dečko/devojka nisu ljubomorni, kao ni ti da si ljubomoran/ljubomorna na istu pojavu kod tvojeg/tvoje partnera/partnerke.
Rečju: ako ste zreli i razumni i isto očekujete od partnera/partnerke - onda da.
Rečju: ako ste zreli i razumni i isto očekujete od partnera/partnerke - onda da.
Nije dobro, ali trudimo se.
Hvala na Vasim mišljenjima . Zasad i ja mislim da moze a vreme će pokazati ...
Ako još neko ima misljenje ili iskustvo nek izvoli....
Ako još neko ima misljenje ili iskustvo nek izvoli....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am
Ako ste se rastali tako da jedno prema drugom nemate vise takve zelje, vec samo prijateljska osecanja, onda je moguce. Ja sam jednom davno kada me je ostavio tadasnji decko u nekom momentu ludila to uradila sa svojim dobrim prijateljom. To je trajalo par nedelja i onda se zavrsilo. Jedno mesec dana smo malo pauzirali sa vidjanjem, a onda smo nastavili kao da ova "epizoda" nikada nije ni postojala. I dan danas smo dobri prijatelji i ne osecam prema njemu nista drugo sem prijateljstvo. Nadam se da je tako is a njegove strane...
Slazem se sa Milicapilica-inim misljenjem.
Ukoliko bilo ko od vas dvoje ima nadu da ce se vas odnos nastaviti ili produziti... nista od prijateljstva.
A naravno da JESTE moguce ...
Ukoliko bilo ko od vas dvoje ima nadu da ce se vas odnos nastaviti ili produziti... nista od prijateljstva.
A naravno da JESTE moguce ...