PRIJATELJSTVO POSLE SEKSUALNE VEZE

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
lazarr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 9:55 pm

PRIJATELJSTVO POSLE SEKSUALNE VEZE

Post od lazarr »

Mozda nije bas za ovaj forum ali me interesuju druga misljenje pa izvolite iznesite svi vasa misljenja i iskustva...
Da li je posle seksualne veze moguće ostati u drugarskim i prijateljskim odnosima sa partnerom(ako je već raskid protekao bez svađe )
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: PRIJATELJSTVO POSLE SEKSUALNE VEZE

Post od tamaraft »

Licno misljenje i iskustvo Da naravno da moze!

A znate i sami da sve zavisi samo od vas i osobe koja je u tom odnosu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Post od jperica »

Samo ako tvoj/tvoja novi/nova dečko/devojka nisu ljubomorni, kao ni ti da si ljubomoran/ljubomorna na istu pojavu kod tvojeg/tvoje partnera/partnerke.

Rečju: ako ste zreli i razumni i isto očekujete od partnera/partnerke - onda da.
Nije dobro, ali trudimo se.
lazarr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 9:55 pm

Post od lazarr »

Hvala na Vasim mišljenjima . Zasad i ja mislim da moze a vreme će pokazati ...
Ako još neko ima misljenje ili iskustvo nek izvoli....
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Ako ste se rastali tako da jedno prema drugom nemate vise takve zelje, vec samo prijateljska osecanja, onda je moguce. Ja sam jednom davno kada me je ostavio tadasnji decko u nekom momentu ludila to uradila sa svojim dobrim prijateljom. To je trajalo par nedelja i onda se zavrsilo. Jedno mesec dana smo malo pauzirali sa vidjanjem, a onda smo nastavili kao da ova "epizoda" nikada nije ni postojala. I dan danas smo dobri prijatelji i ne osecam prema njemu nista drugo sem prijateljstvo. Nadam se da je tako is a njegove strane...
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Slazem se sa Milicapilica-inim misljenjem.

Ukoliko bilo ko od vas dvoje ima nadu da ce se vas odnos nastaviti ili produziti... nista od prijateljstva.

A naravno da JESTE moguce ...
Odgovori