koksaki virus

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
accounting
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 15, 2010 1:52 pm

koksaki virus

Post od accounting »

Jako sam uplašen i jako sam zabrinut. Imao sam nekih blagih simtoma tipa otežano disanje, nadutost kad se najedem, doktor posumnjao da imam koksaki. Po prijemu rezultata iz torlaka za koksaki, nasli su mi Koksaki tipa B grupe.
dobio sam sledece rezultete
CB1 (1:16) CB2 (1:16) CB3 (1:16) CB4 (1:32) CB5 (1:16)

Radio sam i drugi rezultat posle nekih mesec ipo dana na torlak i dobio sledeće rezultate CB1 (1:16) CB2 (1:16) CB3 (1:16) CB4 (1:16) CB5 (1:16). Doktor je letimično pogledao i rekao da idem kući.
Vađenjem krvi nađen mi je heliko bakteri i za to sam pio terapiju, onda su mi našli hronični gastritis ali kao i svi kažu da to nije uopšte opasno i da to svi imaju. S vremena na vreme osetim kao neko probadanje u grudnom delu, takođe osećam neku nedefinisanu promenu u želucu, kao neku nervozu u želucu. Imam i psihičkih problema, puno se plašim, razmišljam da nemam neku ozbiljniju bolest, dao bih sve da budem ja onaj stari, (A radio sam ultrazvuk srca, 4 puta kliničku sliku putem vađenja krvi, snimanje pluća na rengenu, spirometrija, tumor markeri srca,EKG, i sve to je ok). Molim Vas za pomoć što se tiče koksakog virusa, šta savetujete?
Hvala Vam puno dobri ljudi.
Korisnikov avatar
tijana1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 10:34 am

Re: koksaki virus

Post od tijana1234 »

Nemas koksaki virus.
Odgovori