Molim da mi neko preporuci provereno dobrog stomatologa / proteticara u Beogradu.
Zbog losih prethodnih iskustava i, naravno, sopstvene neodgovornosti sam dosao
u situaciju da hitno moram da radim "generalku".
Unapred hvala
preporuka za stomatologa / proteticara
Re: preporuka za stomatologa / proteticara
Volela bih i ja.Zahvaljujem.V59 napisao:Molim da mi neko preporuci provereno dobrog stomatologa / proteticara u Beogradu.
Unapred hvala
apsolutno i moj slucaj, unapred hvala za preporuke.V59 napisao:Molim da mi neko preporuci provereno dobrog stomatologa / proteticara u Beogradu.
Unapred hvala
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Ja sam isla na VMA i doktori su odlicni i mogu to da preporucim
ma,strasnoo devojke,takav je i moj slucaj.z
zavrsila sam srednju zubotehnicku skolu jos 2006.god,i stazirala,jos mi je ostao drzavni da polozim ( jel tezak ?),a posla nigde...i ja sam htela da se prekfalifikujem u pedijatrijsku sestru,zvala sam referenta moje skole i kaze da je u trajanju od dve god. i da se redovno pohadja,odustala sam kad sam cula to... 

ma,strasnoo devojke,takav je i moj slucaj.z
zavrsila sam srednju zubotehnicku skolu jos 2006.god,i stazirala,jos mi je ostao drzavni da polozim ( jel tezak ?),a posla nigde...i ja sam htela da se prekfalifikujem u pedijatrijsku sestru,zvala sam referenta moje skole i kaze da je u trajanju od dve god. i da se redovno pohadja,odustala sam kad sam cula to... 

Mogu da najtoplije preporucim jednu doktorku koja je meni spasila zub od gotovo sigurnog vadjenja i napravila mi onu neku cirkon krunicu, koju nema sanse da provalis da nije prirodan zub. Taj cirkon zub je poslednja rec protetike i izgleda fantasticno.
Jos uvek ne znam ko je za preporuku ali svakako ni pod kojim uslovima nemoj izabrati Dental Ant u Strahinjica Bana! To sto oni rade je sramota za stomatolosku profesiju!V59 napisao:Molim da mi neko preporuci provereno dobrog stomatologa / proteticara u Beogradu.
Unapred hvala