Pomoc??
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pomoc??
Molim vas ako neko zna juce sam bila na pregledu kod ginekologa i dr.mi je dala Macmiror vaginalete zbog pojacanog sekreta,sinoc sam pocela da ih koristim i nocas sam imala uzasne bolove u krstima,jajnicima,jutos sam prokrvarila(krv je vrlo retka)?Da li je to normalno,ne znam sta dalje da radim jer mi je ciklus trebao biti tek za 7-8 dana,da li i dalje da ih koristim ili da prekinem,vikend je pa ne znam kome da se obratim?Hvala..
Re: Pomoc??
Vladorica,nisam lekar,ali dok ti se neko od njih ne javi...dugo sam pila kontraceptive,desavalo se da prokrvarim,lekari su mi rekli da uprkos tome nastavim sa istim.Procitaj obavezno uputstvo,tu sugurno pise o reakcijama na lek.Ali,opet kad prodje vikend kontaktiraj svog lekara.vladorica napisao:Molim vas ako neko zna juce sam bila na pregledu kod ginekologa i dr.mi je dala Macmiror vaginalete zbog pojacanog sekreta,sinoc sam pocela da ih koristim i nocas sam imala uzasne bolove u krstima,jajnicima,jutos sam prokrvarila(krv je vrlo retka)?Da li je to normalno,ne znam sta dalje da radim jer mi je ciklus trebao biti tek za 7-8 dana,da li i dalje da ih koristim ili da prekinem,vikend je pa ne znam kome da se obratim?Hvala..
Da,kazu da je to krvarenje najcesce privikavanje organizma na kontraceptive i moze potrajati oko tri meseca.
UPS,greska i to velika,oprosti,ja citam Microginom,tako nesto,a to su kontaceptivi,ti si napisala Macmiror...Izvinjavam se..