Pomoc??

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vladorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 4:24 pm

Pomoc??

Post od vladorica »

Molim vas ako neko zna juce sam bila na pregledu kod ginekologa i dr.mi je dala Macmiror vaginalete zbog pojacanog sekreta,sinoc sam pocela da ih koristim i nocas sam imala uzasne bolove u krstima,jajnicima,jutos sam prokrvarila(krv je vrlo retka)?Da li je to normalno,ne znam sta dalje da radim jer mi je ciklus trebao biti tek za 7-8 dana,da li i dalje da ih koristim ili da prekinem,vikend je pa ne znam kome da se obratim?Hvala..
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 2:57 pm

Re: Pomoc??

Post od Amsterdam »

vladorica napisao:Molim vas ako neko zna juce sam bila na pregledu kod ginekologa i dr.mi je dala Macmiror vaginalete zbog pojacanog sekreta,sinoc sam pocela da ih koristim i nocas sam imala uzasne bolove u krstima,jajnicima,jutos sam prokrvarila(krv je vrlo retka)?Da li je to normalno,ne znam sta dalje da radim jer mi je ciklus trebao biti tek za 7-8 dana,da li i dalje da ih koristim ili da prekinem,vikend je pa ne znam kome da se obratim?Hvala..
Vladorica,nisam lekar,ali dok ti se neko od njih ne javi...dugo sam pila kontraceptive,desavalo se da prokrvarim,lekari su mi rekli da uprkos tome nastavim sa istim.Procitaj obavezno uputstvo,tu sugurno pise o reakcijama na lek.Ali,opet kad prodje vikend kontaktiraj svog lekara.
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član

Post od Amsterdam »

Da,kazu da je to krvarenje najcesce privikavanje organizma na kontraceptive i moze potrajati oko tri meseca.
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član

Post od Amsterdam »

UPS,greska i to velika,oprosti,ja citam Microginom,tako nesto,a to su kontaceptivi,ti si napisala Macmiror...Izvinjavam se..
Odgovori