spirala,smem li sama da je izvadim
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
spirala,smem li sama da je izvadim
imam nedoumicu,stavila sam spiralu pre skoro 3 godine.tada mi je ona doktorka rekla kad budem pozelela da je izvadim,da mogu to i sama,samo uhvatim i iscupam.meni je to malo blesavo,ali sad imam zarku zelju da je izvadim,jer zelim opet dete.a da odem opet kod nje,moram da zakazem i bas dosta cekam na vreme.sta vi mislite jel je u redu da pokusam sama?
Re: spirala,smem li sama da je izvadim
Prvi put čujem da neko može sam sebi da izvadi spiralu. Možda se doktorka šalila. 

Moram priznati i ja, prvi put cujem, mada nesto i nisam u toku....Pa da je i tacno da sam sebi vadis spiralu, na vasem mestu nebi ucinila to kako razumem planirate trudnocu i onda treba da proverite svoje svoje reproduktivne organe, zar ne? Proverite sve briseve i tek onda planirajte trudnocu. Planski i odgovorno prema sebi i prema buducoj bebi. Narucite se sacekajte neka vam ona ipak izvadi spiralu pa proverite zdravlje......i pravite bebu bezbrige!
Srecno!!!!

Bolje da to uradi neko strucan za ovo i ja prvi put cujem i bas mi je cudno da neko moze to da uradi sam. Mislim da se ipak sa zdravljem reporduktivnih organa ne treba igrati!