Strepotokok u srcu

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Roary
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2011 5:16 pm

Strepotokok u srcu

Post od Roary »

Krajem 1998 godine sam dobio upalu srčanih zaliska, pocetkom 1999 god sam bio na operciji istih i ugradeni su mi umjetni.
Od tada redovito pijem martefarin i idem na kontrolu ultrazvukom jednom godišnje uz kontrolu PV-a.
Za sada je sve super, bez nekih problema.
No nedavno sam imao priliku biti na pregledu s uredajem Metatron, najvise iz ciste znatizelje sto ce pokazati zbog takvog problema kakav sam imao sa srcem.
Znaci covijek nezna za moj problem niti mu ja ista govorim o tome, stavljam te slusalice na uha i pregled pocinje.
Nakon nekog vremena kompjuter ispisuje da u aorti imam "Streptococcus bovis d".
Sada me interesira kakva je vjerojatnost da je to istina, tj i ako je eventualni problemi koji bi mogli opet nastati, jer sam nakon pregleda i pretrage po internetu procitao da je to bakterija koja uzrokuje upalu srcanih zalisaka, ono sto sam ja imao. I dali te bakterije imaju ljudi po organizmu pa ako im padne imunitet i nesto drugo im se poklopi desi se to sto se je meni desilo ?

Hvala na odgovoru
Odgovori