pitanje,molim vas odgovorite sto pre

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zamishljena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 15, 2006 10:30 pm

pitanje,molim vas odgovorite sto pre

Post od zamishljena »

imam 15 godina imam decka vetj duze vreme i imamo odnose , pazhljivi smo uvek koristimo kondom do sad nije nijdan pukao , a kod penetracije ne ide skroz nego pomalo , vishe me i ne boli toliko , al ne ide skroz do kraja,nisam krvarila (himen nije pukao) m`da mozda ga i nemam nisam uputjena toliko u to.. nego problem je nastao ovako.. u nedelju sam bila kod njega i imali smo odnose kondom nije pukao,sve je bilo ok dok smo vodili ljubav osetila sam kao neku promenu u stomaku i posle nista , kad sam dosla kutji osetila sam neki bol u skroz donjem delu stomaku
ne onakav kakav obicno imam kad imam menstruaciju, tokom tog dana sam imala takav bol otrpilike 5-6 puta, i danas je ponedeljak i danas me je tako znalo zabolit nekad chak i jako al bol se razlikuje od onog menstrualnog i nikad me pre nije bolelo PRE nego treba da dobijem menstruaciju ciklusi mi nisu bash redovni al sad bi otrpilike i trebalo da dobijem nadam se da je sve u redu , htela bi da mi neko struchan da mishljenje ako je ikako mogutje i sta da radim ako se bol nastavi , hvala puno unapred i molim vas sto pre da mi odgovorite ako ste u mogucnosti ,hvala !
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Peporucila bih da odes na detaljan ginekoloski pregled ovako na nevidjeno niko ti nista nemoze reci. Moze biti svasta a moze biti i nista!
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

ne shvatam, da li vi deca mislite da ce vam neke stvari u zivotu pobeci pa se prerano upustate u njih.Pravac ginekolog
Odgovori