Savet
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Savet
Kada šetam sa devojkom penis mi je stalno u erekciji, pa ne znam da li je to normalno, problem je taj što sam nedavno radio frenulotomiju i ne bi trebao da mi je "diže", od tada se nismo ni vidjeli pa je vjerovatno već postala sumnjičava, ali je prihvatila to da se ne viđamo neko vreme. Da li je moguće da se riješim ovoga problema jer bi voleo da nemam erakciju kada šetam sa njom jer me je pomalo i sramota zbog toga... Inače ona mi je prva djevojka...
Re: Savet
po mome mislejne nije normalno ko sto kazes da tije prva devojka izgleda viste previse mladi u godinama ai normalno e da to ti je rekla devjka da se ne vigate neko vreme mozda si previse opsednat u sexu i smetate kao neki k..... ja bih te savetio za to neko vreme da malo poradis na sebi gledaj dase bar malo stabiliziras i kada bih se opet videli da ona primeti u tebe da si se bar malo malo stredio
izvinjavam se ako sam iskomentarisao nesto pogreska
izvinjavam se ako sam iskomentarisao nesto pogreska
Re: Savet
Ne sputavaj svoje erekcije, a ako se dese, pre svega se pobrini da ti polni ud ne bude savijen na dole. Okreni to na gore, da te ne zaboli. A takođe, nema ništa loše u tome što ti je stalno dignut kada si sa svojom devojkom.
Nije dobro, ali trudimo se.