Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
ne znam kako da pocnem pa cu probati da budem sto jasniji. mislim mozda je ovde i glupo pocinjati ovu temu.
ja smem da pridjem svakoj devojci(a de se pre toga ne napijem kao neki moji drugari) cak mi na tome zavide svi drugovi, ali imam mali problem ne znam sta da joj pricam..... ili kad uspem da nacnem neku temu koja i njoj odgovara cim pocne da mi prica nesto ja se smorim ko pistolj i gledam da smugnem(a jako mi se svidja ta devojka).
i jos nesto odlicno citam ljude sto me jako nervira jer niko ne moze da me slaze ili nesto da sakrije od mene, a da ja odma to ne skontam ali nikako da skontam dali se nekoj devojci svidjam ili ne i dali imama sanse ili ne.
Svaka devojka je razlicita.
Moj savet moze biti samo to da, kao prvo, budes opusten, i ne trudis se mnogo da smislis kako ces i sta ces, vec da budes spontan.
Drugo, nemoj da koristis one "zvake" za muvanje devojaka, nego se ponasaj prirodno i razgovaraj sa njima vise drugarski, a ne iskljucivo kao sa seksualnim objektom. Flertovanje se uspostavlja i pogledom, stavom, itd, a ne obavezno fascinantnom recenicom koja ce je "oboriti s nogu". Srecno.
...vlado...na ovo pitanje bolji odgovor bi ti dao psiholog.... bilo bi bolje da malo sebe analiziras... nego sto to radis sa drugim osobama....ne mislis li da je tvoja "mislija" zavrsena time sto si devojci prisao,i dokazao svojim drugovima da to mozes...razmisli zasto potom zelis da pobegnes...mozda nije ni trebalo toj devojci da prilazis...kad naidje ona prava...mislim da neces bezati... da li se mozda plasis onog sto ce doci posle tog razgovora...moza zato zelis da pobegnes???razmisli malo sta u stvari zelis...ja sticem utisak da ti devojci pridjes samo da bi se dokazao da to mozes...i da bi se tvoji drugovi divili...nikad neces ni skontati da li se nekoj devojci svidjas ili ne, ako osle upoznavanja pobegnes...ili bi ti to mozda hteo da znas unapred...
ne znam momci sad sam se jos vise skenjo imo sam ja pre devojaka ali ovako mi je u zadnjih mozda gopdinu ipo dana. ovo mi se bukvalno desilo odkako mi jedna devojka koju sam muvo rekla da me gleda kao prijatelja a ne kao decka iako se do par meseci pre toga nismo ni poznavili.
..Vlado,zasto se ti opterecujes time???..ma opusteno...ne moras svakoj devojci da pridjes...ona koja ti se stvarno bude sidjala i kad proradi hemija,leptirici u stomako...neces bezati...pokusaces svim silam da je osvojis...ma sta ona rekla...mozda joj se na prvu loptu neces dopasti...ali kasnije mozda i promeni misljenje ako se ti potrudis...
To je samo chinjenica da izlazish na pogreshna mesta, prichas sa pogreshnim profilom devojaka i da nisi josh upoznao osobu koja ce ti doskochiti u svemu!
Polako i stpljivo i naicice ona neka prava
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ja bih rekao da si ti dosta inteligentan dečko i da je tu problem. Možda ti sada ovo deluje preterano, ali mislim da ti puno analiziraš. Takođe mislim da ti mi ovde nećemo mnogo pomoći i da ti sigurno i sam znaš kako da dođeš do rešenja. Mislim da ti tu još nedostaje opuštenost, jer verovatno vladaš situacijom bez problema.