Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 18, 2011 12:17 am
Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC
Imam ucestalo mokrenje, ali ne izbacujem mnogo mokrace, slab mlaz, naprezem kada pocinjem da mokrim i svake noci jednom ustajem da mokrim. Zanima me da li je moguce imati benignu hipertrofiju prostate u mojim godinama(20)? Mokrim sigurno 10 puta na dan i to sve po malo. Poludecu 

-
- Novi član
Re: Problem sa prostatom, a imam 20 godina? POMOC
Matematika55 napisao:Imam ucestalo mokrenje, ali ne izbacujem mnogo mokrace, slab mlaz, naprezem kada pocinjem da mokrim i svake noci jednom ustajem da mokrim, a nema nikakvog peckanja. Zanima me da li je moguce imati benignu hipertrofiju prostate u mojim godinama(20)? Mokrim sigurno 10 puta na dan i to sve po malo. Poludecu
Moguce je da se radi o nekakvoj upali prostate, rano je za benignu hiperplaziju, u svakom slucaju moguce je da je prostata uvecana i sa 20 godina (mada ne iz istih razloga kao u 40-50-60). Potrebno je javiti se urologu da bi se utvrdilo o cemu se radi i da se preduzme adekvatno lecenje. Pozdrav!
-
- Novi član
Hvala ti.. Ovo je nepodnosljivo. Posle 2-3. piva idem na svakih 20min u wc o.O
obavezno idi kod urologa-i smanji pivo---zar ne bi bilo logicno da pijes neke cajeve a ne pivo??
Ako sad zapustis i ne resis taj problem preci ce ti u nesto gore-hronicno pa ces proci kao ja koji vec 30 godina kuburi sa prostatom i sreca je kad je u podnosljivim granicama al moram se cuvati od svega i svacega....
NI CASA NE CEKAJ VEC IDI DA TO IZLECIS DOK JE AKUTNO
Ako sad zapustis i ne resis taj problem preci ce ti u nesto gore-hronicno pa ces proci kao ja koji vec 30 godina kuburi sa prostatom i sreca je kad je u podnosljivim granicama al moram se cuvati od svega i svacega....
NI CASA NE CEKAJ VEC IDI DA TO IZLECIS DOK JE AKUTNO
-
- Novi član
Hvala na savetu brate. Ja vec nekoliko godina mokrim cesce nego moji vrsnjaci. Da l' da idem privatno ili kod drzavnog da ne pucam kintu?
to sam odluci---ako imas para bolje je kod privatnika svakako al za pocetak mozes i u drzavnu--i nemoj da se stidis reci sveeee sto te muci